2789
عنوان

پسردار شدن

| مشاهده متن کامل بحث + 76936 بازدید | 289 پست
آره بابا شوخی میکنم.ولی من خواهرم ندارم شدیدا عشق دختر دار شدن دارم

منم عین شما بودم بچه ی اولم پسر شد خدار و شکر دومی دخملیه ❤️❤️😍😍😍

❤️فلانی پسرزاس...اولین فرزندش پسراست...پسر پسر قند عسل,پسر پسر قند و نباتفلانی زايمان کرد...شکم اولش است؟دختر؟...وای دختر؟...و هیچ کس ندانست دختری که ديگران برای ورودش به اين دنيا از واژه ی (وای)استفاده کردند، اکنون سوگولی پدرش هست و عسل مادرش...دختر غم خوار مادراست،اولين خمیدگی کمر پدر به چشم دخترش می آید...دختر چین و چروک های اطراف چشم مادر را از بر کرده،مادر امروز يک چين، بر گوشه ی چشمان معصومت اضافه شده است...ترس از جدایی از پدر,دوری از مادر وجود يک دختر را هزاران بار ميلرزاند...دختر بودن کار دشواريست، اينک درک ميکنی، چرا اولين بار برای وجود پر مهرت (وای)گفتند؟...چون همه ميدانستند که ای (وای)تحمل اين همه غصه برای تو کمی بزرگ است...دختر بودن کار سختیستQ‌‌
وای جدی خوب شد گفتی کاسنی چیه چجوری درس میشه 

من عرق کاسنی خودمم خوردم،،،،خیلی تحقیق کردمو بی گدار به اب نزدم

💝خدایا پسرم تمام زندگیه منه،برام حفظش کن💝

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

من خودمم خوردم،تنها سردیه که پسرزاس

تو کتاب ریحانه بهشتی نوشته کاسنی باعث اففزایش،اسپرم و بالا رفتن درصد پسردار شدن میشه و مرد باید بخوره

به تعداد نیس که به معرفته...یوسف 11 تا برادر داشت...ﺣـُﺴﯿﻦ ﯾـِﻪ عبــــــــــاس 🖤

دلم میسوزه برای دختران سرزمینم.

یعنی استارتر این همه مراحل رو چندین ماه خودش و شوهرش طی کرده که فقط بچش پسر بشه

بعدم میگه فرقی نداره

خب فرقی نداره انقد خودت رو هلاک کردی!

شما تو همه چی انقد پشتکار داشتی الان تحصیلات و فرهنگ و همه چیت باید بهترین میشد و به درجه عقلی میرسیدی که واقعا با اعتقاد کامل میگفتی دختر و پسر فرقی نداره! نه فقط زبانی

به هر حال درصد بالایی از خانما مثه شمان

همش کشته مرده پسر هستن  فک میکنن با پسر زاییدن شاخ غول رو شکستن! 

دلم میسوزه برای دختران سرزمینم. یعنی استارتر این همه مراحل رو چندین ماه خودش و شوهرش طی کرده که فقط ...

من دوس داشتم بچه اولم پسر باشه

اما به شخصه معتقدم خونه ای که دختر نباشه خیلی بی روحه برای همین از خدا میخوام بهم لطف کنه بچه دومم یه دختر سالم و صالح باشه

به تعداد نیس که به معرفته...یوسف 11 تا برادر داشت...ﺣـُﺴﯿﻦ ﯾـِﻪ عبــــــــــاس 🖤
دلم میسوزه برای دختران سرزمینم. یعنی استارتر این همه مراحل رو چندین ماه خودش و شوهرش طی کرده که فقط ...

متاسفم یعنی چی

خب آدم دوس داره از هردو نوعش داشتع باشه من اگه اولی پسر بود حتما واسه دوومی میرفتم دکتر دختر بشه 

منم گوگولی مگولی😍 منم نون تنوری 😋منم نعنا وریحون😝 منم گل توی گلدون😁

چرا همه دنبال پسرن من نمیفهمم مگه پسر چی داره که دختر نداره مردا انقدر براشون مهم نیست که ما زنا دنبال پسریم نمونش شوهر خودم اصلارزیم قبول نداره مسخره هم میکنه