2789
عنوان

پسردار شدن

| مشاهده متن کامل بحث + 76936 بازدید | 289 پست
تو بچت دخمله یا پسمل؟

دختر عزیزم

❤️فلانی پسرزاس...اولین فرزندش پسراست...پسر پسر قند عسل,پسر پسر قند و نباتفلانی زايمان کرد...شکم اولش است؟دختر؟...وای دختر؟...و هیچ کس ندانست دختری که ديگران برای ورودش به اين دنيا از واژه ی (وای)استفاده کردند، اکنون سوگولی پدرش هست و عسل مادرش...دختر غم خوار مادراست،اولين خمیدگی کمر پدر به چشم دخترش می آید...دختر چین و چروک های اطراف چشم مادر را از بر کرده،مادر امروز يک چين، بر گوشه ی چشمان معصومت اضافه شده است...ترس از جدایی از پدر,دوری از مادر وجود يک دختر را هزاران بار ميلرزاند...دختر بودن کار دشواريست، اينک درک ميکنی، چرا اولين بار برای وجود پر مهرت (وای)گفتند؟...چون همه ميدانستند که ای (وای)تحمل اين همه غصه برای تو کمی بزرگ است...دختر بودن کار سختیستQ‌‌

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بچه ها يه چيزي خيلي ذهن منو درگير كرده:

مثلن من دختر ميخوام و رژيم و ساير مواردي كه احتمال دختر دار شدنو افزايش ميده انجام ميدم

بعد بچم پسر بشه

اون كارايي كه كردم باعث نميشه پسره خصوصيات دخترونه داشته باشه؟!

يا حالا بلعكس !!!!

توى اين مملكت  بخل و حسادت و تنگ نظرى  شغل دوم اكثر مردمه...!عزت اله انتظامى /ديالوگ ماندگار /خانه اى روى آب
اول از همه اسیدی ها رو حذف کن لبنیات رو حذف کن تو پریودی حتما حتما از روز اول تا 5 روز تخم هویج دم ...

تخم خویج نخورن بهتره،چون احتمال کیست تخمدان رو میبره بالا

💝خدایا پسرم تمام زندگیه منه،برام حفظش کن💝

بچه ها استارتر گفت کم کاری تیروئید داشته و بچش پسر شده 

من رو اولی کم کاری نداشتم و پسر شد 

رو این بچم داشتم و دختر شد 

فکر نکنم ربطی داشته باشه 

اما اقدام تو روز تخمک گذاری شانس و برای پسر دار شدن خیلی زیاد میکنه 

❤️فلانی پسرزاس...اولین فرزندش پسراست...پسر پسر قند عسل,پسر پسر قند و نباتفلانی زايمان کرد...شکم اولش است؟دختر؟...وای دختر؟...و هیچ کس ندانست دختری که ديگران برای ورودش به اين دنيا از واژه ی (وای)استفاده کردند، اکنون سوگولی پدرش هست و عسل مادرش...دختر غم خوار مادراست،اولين خمیدگی کمر پدر به چشم دخترش می آید...دختر چین و چروک های اطراف چشم مادر را از بر کرده،مادر امروز يک چين، بر گوشه ی چشمان معصومت اضافه شده است...ترس از جدایی از پدر,دوری از مادر وجود يک دختر را هزاران بار ميلرزاند...دختر بودن کار دشواريست، اينک درک ميکنی، چرا اولين بار برای وجود پر مهرت (وای)گفتند؟...چون همه ميدانستند که ای (وای)تحمل اين همه غصه برای تو کمی بزرگ است...دختر بودن کار سختیستQ‌‌
تو کتاب ریحانه بهشتی نوشته کاسنی باعث اففزایش،اسپرم و بالا رفتن درصد پسردار شدن میشه و مرد باید بخور ...

دکتر گفت خودمم بخورم،کبدم اسیب دیده بود

💝خدایا پسرم تمام زندگیه منه،برام حفظش کن💝

به این فکر کردید اگه بچه ها جفت باشن بیشتر بدرد هم میخورن ما پدر مادرها از خودخواهیمونه دنبال جنسیته دلخواهمونیم اگه بچه داریم باید ببینیم اون چی دوست داره من یه دختر داشتم همیشه میگفت مامان آ بجی میخوام دیگه نرفتم دکتر دومی دختر شد الان دوتاشون میگن مامان داداش میخوایم به خاطر اونا تلاش میکنم پسر شه

بچه ها يه چيزي خيلي دهن منو درگير كرده: مثلن من دختر ميخوام و رژيم و ساير مواردي كه احتمال دختر دار ...

نه عزیرم ماکه رو جنین کار نمیکنیم رو تخمدانو اسپرم کار میکنی ربطی نداره 

منم گوگولی مگولی😍 منم نون تنوری 😋منم نعنا وریحون😝 منم گل توی گلدون😁