2777
2789
عنوان

خاطرات عاشقانه تون😊

| مشاهده متن کامل بحث + 3735 بازدید | 178 پست

من خیلی اوایل باش بداخلاقی میکردم(تا هفت هشت ماه)

یبار اعصابم خورد بود دیدم اونم پیام داده: سانی من قربونت بشم؟

نمیدونم چرا انقد بدم اومده بود اون لحظه ازش گفتم لازم نکرده

گفت چرا انقد بی احساسی آخه؟😔گفتم اه ولم کن برو بمیر

آخر شب برام عکس فرستاد ک توی قبرستون تو یکی از قبرای خالی خوابیده!گفت عشقم  گفتی برو بمیر منم همینکارو کردم 

خیلی دیوونه بود بخدااا

فرشته گفت: پس قرارمان این باشد در زمین هرچه انسان انجام داد نتیجه اش را ببیند...خداگفت: جز دل شکستن که خودم جوابش را میدهم💔💖

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من با عشقم، همسرم، همراه زندگیم خاطرات عاشقانه زیادی رو تجربه کردم. 

ولی عاشقانه ترین لحظه ما خیلی تلخ بود.

وقتی امید زندگیمون، ثمره عشقمون رو باردار شدم، با تمام وجود خوشحال بودیم. انگار رو ابرها سیر می کردیم.

عشقم واقعا حس می کرد پدر شده، وقتی صدای قلب کوچولوش رو شنیدیم، وقتی تو غربالگری به بینی ریزه میزه اش می خندیدیم، وقتی جنسیتش معلوم شد، ....

دنیامون روشن بود، زیبا بود، پر از نور، پر از شادی

تا اون روز سیاه رسید ، روزی که قلب کوچولوی امیدم  تو پنج ماهگی بی هوا خسته شد از زدن و ایستاد و من بعد از سه روز درد و فشار طاقت فرسا طبیعی زایمانش کردم.......

بچه کوچولوی نازنینم رو بهمون تحویل دادند تا به آزمایشگاه پاتولوژی بفرستیم.

عشقم اونو تحویل نداد. گفت: حقشه هر دو باهاش خدا حافظی کنیم.

عاشقانه ترین لحظه عمرم وقتی بود که هر دو با هم،کنار هم،ثمره عشقمون رو در آغوش گرفتیم، بوسیدیم و برای همیشه ازش خدا حافظی کردیم.

عاشقانه ترین لحظه زندگیم همین در کنار هم بودن بود. تنها برای چند لحظه. سه تایی....

من اینقدر حرف میزنم پشت تلفن به یارم اجازه صحبت‌نمیدم اصن.. اونم‌گوش میده😁😁

اخی

همیشه خانوما بیشتز صحبت میکنن

مردا هم نصفش میشنون بنده های خدا 😁😁

اما خوب صحبت نکنیم چیکار کنیم

چند سال پیش دوران عقد.... یه شب سرد تابستونی بود مثلا باهم رفته بودیم پارک اما انقدر سرد بود که ...

کلید اسرار قسمت آخر

گاهی کسانی که هزاران فرسنگ از شما فاصله دارند ، میتوانند احساس بهتری نسبت به کسانی که دقیقاً در کنارتان هستند درشما ایجاد کنند.ولتر
واااای خدا،معلومه خیلی عاشقته،الانم رفتارش همینجوریه؟

تو نامزدی جدا شدیم😔😔😔الانم یک ماهه برگشته ولی دیگ من نمیتونم بپذیرمش اونم خیلی عوض شده😔هنوزم عاشقه ولی به شدت قبل نه😔

فرشته گفت: پس قرارمان این باشد در زمین هرچه انسان انجام داد نتیجه اش را ببیند...خداگفت: جز دل شکستن که خودم جوابش را میدهم💔💖
اخی همیشه خانوما بیشتز صحبت میکنن مردا هم نصفش میشنون بنده های خدا 😁😁 اما خوب صحبت نکنیم چیکار ...

من اینقدر پروام..

۷ ساله پیش خودم گفتم یارم باش😉

الان میگه هی نگو خودم گفتم..منم عاشقتم تاج سری😉😁

چه عاشقانه کاش اون لحظه ها تموم نمیشدن

کاش هیچوقت این خاطره های قشنگ رنگ نمیباختن😭😭😭

من اینقدد خاطرات عاشقانه دارم ک نمیدونم کدوم بگم ...

اصلا برخود اولمون عاشقانه بود ,دوست دارم یبار تاپیک بزنم و کلشو تعریف کنم ولی میترسم شناسایی شم... مثل یه قصه بود... همیشه من میگم شوهرمن معجزه خدابود...

همسرم اول پرورش ماهی داشت و کارش خوب بود ,بعد 

وقتی باهم آشناشدیم تازه ۲ماهی بود ورشکست شده بود و یه موتور داشت ,همچی فروخته بود ضرر کرده بود,صفر صفربود... شایداگه پولداربود هیجوقت عاشقش نمیشدم ,فکرمیکردم اینم ازاول مثل ما نداربوده ,چون من اصلا دنبال پسرای پولدارنبودم ,چون وضع ماخیلی مناسب نبود ... و همش میگفتم پسرپودار خیلی انتظارای بیجا داره

خلاصه من بااون موتور هزاران خاطره خوب دارم ,وقتی زمستون میشد هرشب بعد کارش میامد دنبال من خسته ی خسته... نزدیک نیم ساعت راه بود تاخونه ما ,منم میرفتم بیرون باهاش, توی سرما و بارون که همیشه پشت من کامل خیس میشد روی موتور ولی همیشه میرفتم ,اون بیچاره هم تابرمیگشت یخ بسته بود ولی بازم میامد ,اخرش یه بوسی میکرد ک گرماش تا استخونم میرسید خیلی خوب بود... همون موقعه که باهاش دوست شدم رفت سرکار با ماهی ۱۵۰۰ ,  ولی کم کم عالی شد ,شکرخدا همچی درست شد,الان نمیگم درآمد چقدر یا بخوام تعریف زندگیم بکنم ولی انگار خدا واسمون معجزه کرد...  همیشه میگه هرچی دارم از برکت قدم تو دارم ,تو آمدی نعمت خدا آمد... 

همه میگن بهش زنت خیلی باقدمش خیره ,

آرزوهاتونو ب کسی نگین , بهشون نشون بدین ... 
تو نامزدی جدا شدیم😔😔😔الانم یک ماهه برگشته ولی دیگ من نمیتونم بپذیرمش اونم خیلی عوض شده😔هنوزم عاش ...

آخی عزیزم ،هر کاری که به نظرت درسته رو انجام بده

ایشالله خوشبخت شی 

من خیلی اوایل باش بداخلاقی میکردم(تا هفت هشت ماه) یبار اعصابم خورد بود دیدم اونم پیام داده: سانی من ...

بود ؟ ازدواج نکردین ؟

سوال واقعی این نیست که آیا زندگی پس از مرگ وجود دارد!!!  سوال واقعی این است که آیا قبل از مرگ زندگی کرده‌ای؟؟؟؟