2777
2789
عنوان

خاطرات عاشقانه تون😊

| مشاهده متن کامل بحث + 3735 بازدید | 178 پست

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بعد یه روز که خیلی اصرار کرد شمارشو بگیرم گفتم بنویس یه کاغذ اعلانات بود رفت پارش کرد پشت اون نوشت 😁 چپ دستم بود بجای اسمش نوشت چپ دست 😍😁 هنوزم دارمش 😊

سوال واقعی این نیست که آیا زندگی پس از مرگ وجود دارد!!!  سوال واقعی این است که آیا قبل از مرگ زندگی کرده‌ای؟؟؟؟

باشوهرم رفته بودیم بام...بعد گشت اومد گفتیم زن و شوهریم باور نمیکرد شناسنامه واینام باهمون نبود بعد منو برد اونور گفت مارک تلویزیون خونتون چیه   ازشوهرمم جدا پرسید  

آدم باید سرش توی حساب و کتاب باشداصلا بدون حساب و کتاب که نمیشود زندگی کرد بعضی ها فکر میکنند زندگی مثل خاله بازی های دوران بچگی شان خواهد بودهمه چیز را سرسری و سطحی می بینند در حالی که زندگی یعنی بیدار شدن های ممتد هفت صبح و به هزار در زدن و مثل چی کار کردن که آخر ماه قسط عقب افتاده نداشته باشی البته این ها فقط زندگی است،یا ساده تر بگویم حداقل زندگی است زندگی واقعی بیست و پنج روز هفت صبح بیدارشدن دارد ولی پنج روز هم حق داری ساعت زنگی ات را خاموش کنی و سرت را ببری زیر بالشت زندگی واقعی زندگی لذت بخش یعنی برای کسی تلاش کنی که وقتی حالت بد است وقتی نا میزانی یا در راه اشتباه قدم بر میداری چشم از تو بر ندارد و خودت و خودش را یک تیم تصور کند که محکوم است به بردن .بله من در این دنیا به فکر یک زندگی لذت بخش هستم نه فقط به فکر زندگی!
وااای  که ادم اوایل عجب کارایی میکنه یاد خودمون افتادم 😍😍

اوهوم همش خاطرس ، بعضی شبا خاطره بازی میکنیم خیلی باحاله 😍

سوال واقعی این نیست که آیا زندگی پس از مرگ وجود دارد!!!  سوال واقعی این است که آیا قبل از مرگ زندگی کرده‌ای؟؟؟؟
اووووو  پس بیچاره شاید حالت تهوع هم نداشته به زور بالا اورده که بهانه ای باشه تو نری  من ...

نه بابا فيلم نبود خيلي داغون بود 

راه دوري؟منم راه دور زندگي كردم خيلي بده😁

آرزو کن که آن اتفاق قشنگ بیافتد✨رویا ببارد🌦دختران برقصند💃 قند باشد🧁بوسه باشد💋خدا بخندد🤍به خاطر ما که کاری نکرده‌یم💚🤞🏻من تا آن روز چشم به در خواهم دوخت🕊

اینکه من و همسرم تازه عقد کرده بودیم و من خجالت میکشیدم همسرم بوسم کنه ی هفته بعد عقدمون میلاد امام رضا بود همسرم شب سرکار بود ی ساعت جایگزین گذاشته بود که باهم باشیم و من ی بوس بدم بهش منم خجالت کشیدم و اونم ناکام رفت خخخخخخ

بچه مثبت کی بودم من 

مامان دوتا دخمل ناز 😍
باهاش رفتم کربلا ۲ سال اربعین ...باهم دوست بودیم...اینقدر خوش گذشت..  قدم ب قدم راه ازامام حسین ...

😂😂😂😂

یعنی دوست بودین رفتین کربلا؟!@!

خوووب امام حسین پارتی بازی کرده ها

بابا من شوهر دارم هرچی به امام حسین التماس میکنم حامله بشم نمیشم

توبهش بگو شاید نگام کرد 😞😞😔😔

بهترین خاطراتم با اون بود..

اوایل دوستی یه روز باهاش قهر کردم قصدمم کات بود

خلاصه غروبش اومد دنبالم ولی من همش تو قیافه بودم

گفتم ازجاهای شلوغ شهر نرو( باماشین بود)

گفت چراااا؟گفتم خب زشته یکی میبینه مام ک قراره امشب کات کنیم دیگ

وای اینو ک گفتم خدا میدونه یه لحظه چقد تو هم رفتو ناراحت شد سریع ماشینو زد بغل و گفت پیاده شو

منم پیاده شدم

اومد جلوم وایساد باگریه گفت خانوم فلانی( فامیلیمو گفت)شما هیچ جا قرار نیس بری چون مال منی بعدشم دست کرد تو جیبش یه ست حلقه درآورد گرفت جلوم 

گفت اینارو امروز با ذوق خریدم چطور دلت اومد اینطوری بگی؟

وای من فقط ماتم برده بود گفت ازدواج میکنی بام؟منم خر ذوق گفتم بلهههه😍وایییی اون شب یکی از قشنگ ترین شبای زندگیم شد😞

فرشته گفت: پس قرارمان این باشد در زمین هرچه انسان انجام داد نتیجه اش را ببیند...خداگفت: جز دل شکستن که خودم جوابش را میدهم💔💖

ولنتاین رفتیم آب و آتش  😍😍😍

خلوت بود بارون میومد 😍😍😍

روز بعد دوستیمون رفتیم پارک پرواز از اون بالا تهران زیر پامون بود خیلی سردم بود ولی نمیتونست بغلم کنه😂

وای اصلا رفتم تو اون حال و هوا 😍😍😍

بینهایت خوب بود اون روز 😍😍😍😍😍😍😍

خدا خیرت بده با این تاپیکت همش خیانت و مادر شوهر و گرونیه تاپیکا 😒