2777
2789
عنوان

مال من که خیلییی درست بود😨شما چی

| مشاهده متن کامل بحث + 381 بازدید | 39 پست

من آذرم شوهرم دیماهی به نظرم اصلا ربطی نداره این همه آدم تو دنیا با ماهای مختلف ازدواج کردن که ربطی به ماه تولدشون نداره .

امیدوارم امسال سال برآورده شدن آرزوهای قشنگتون باشه.😍من به خواسته هام میرسم 🙏❤آمییییین

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

یکیشون اومد. منو ستوند خداروشکر زندیگیمون خیلی خوبه  عاشق همیم وهمو درک میکنیم من مردادی شوور ...

دستت محکم‌بکوبون تو سروم😂😂 خوشبختیت روزافزون مردادی جان😍😍😍

هی ترامپ کله قشنگ👱‍ جلو دلارت رو بگیرا💸💸
پسر بهمنییییییی نیست بیاد منو بستونه؟؟؟🤩

بیا شوهرمنو ببر

...فقط زودتر بیا

✨اونایی که میگن انسان یکبار متولد میشه کسایین که معجزه ها رو باور ندارن✨تو معجزه ی من شدی✨y✨چه خوب شد که اومدی💞 عُمرَم رو عُمرِت بچه جون🤍✨

منو یکی از دوستام هر دو تو یک‌ روز و یک‌سال به دنیا اومدیم ولی اخلاقامون‌ زمین‌ تا اسمون فرق داره ب ...

ولی من خیلی اعتقاد دارم اخه موقع تولد حالت قرار گرفتن ماه ستاره ها روی اخلاق اثر میزاره 

دستت محکم‌بکوبون تو سروم😂😂 خوشبختیت روزافزون مردادی جان😍😍😍

کووووپ اگه یواش بود بازم بزنم خخخ 

فدات گلم انشاءالله شمام خوشبخت بشین گلم

خداروشکر منم تیرماه مامان شدم به خواست خدا دوست گلم میشه برای سلامتی نی نی ام واینکه به سلامتی بیاد بغلم یه صلوات بفرستی؟*****|**************یه زحمت دیگه هم برات دارم دوست مهربون نی نی سایتی من میشه سه تا صلوات هم برای سبز شدن دامن بی اولادا بفرستی  میشه گلم؟ انشاءالله همه دوستای منتظرمون به زودی باردار بشن بحق اولاد علی آخه انتظار خیلی سخته من خودم سه سال انتظار کشیدم انشاءالله هیچ زنی بی اولاد نمونه وهمه ی آبجی های گلم بزودی مامان بشن 

[QUOTE=69945384]چند؟؟ 😂😂[/QUO

یه چیزی هم سر میدم بهت😂

✨اونایی که میگن انسان یکبار متولد میشه کسایین که معجزه ها رو باور ندارن✨تو معجزه ی من شدی✨y✨چه خوب شد که اومدی💞 عُمرَم رو عُمرِت بچه جون🤍✨

2790
2778
2791
2779
2792