2777
2789

سیکل هام بین ۲۹ و ۳۰ روزه ست.

امروز روز ۲۵ سیکل بودم.و ماه چهارم اقدام.

سینه هام خیلی درد میکنه مخصوصا چپی.زیر دلمم گهگاهی.

امروز صبح ک خودمو پاک کردم یه بار فقط یه ترشح قهوه ای روشن و یک لکه اندازه نوک سوزن خون قرمز توش بود.۱۱ روز از روز تخمک گذاریم میگذره تقریبا 

یعنی پریوده؟خیلی نا امید شدم.

ولی خب ۵ ۶ روز مونده تا پریود آخه

والا من اولین روز پریودم لک قهوه ای دیدم ۶ روزه میگذره ازش خبری نیست...سه روز پیشم بی بی زدم منفی شد فردا صبح به بار بی بی میزنم ببینم چی میشه

من آن صیدم که صدها بار از دام بلا جستم         تو بایک تار مو تا خانه صیادم اوردی

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خب اگه انقدر عقب انداختید بتا بدید

اخه من طبیعی جلوگیری میکردم اصلا اقدام نداشتم اون لک منو به شک انداخته فردا ببینم چی میشه

من آن صیدم که صدها بار از دام بلا جستم         تو بایک تار مو تا خانه صیادم اوردی
لکه چقدر بود؟علامتای دیگتم میگی عزیزم؟

هیچ علامتی نداشتم.کامل مثه پریودی.یه ذره زیر دلم درد میکرد وقای قلیون میکشیدم.فکرشم نمیکردم باردار باشم آخه.

البته با بوی پیاز داغ حالت تهوع میگرفتم.

اینا واسه همه ثابت نیست

Do not give up  
بله.روز اول لک قهوه ای اومد.درد پریودم داشتم.دیگه نیومد.بغد دو روز تست زدم مثبت بود ولی کمرنگ

منم دوروز بعدش بی بی چک زدم ولی منفی شد..الانم سه روز میگذره خبری نیست