2777
2789
عنوان

شب چله.

586 بازدید | 36 پست

سلام 

ما رسم داريم برا اولين چله عروس كه رفته خونش چله اي ميبرن

مادر منم ميخاد امسال بياره سال اولمه 

به نظرتون با اين شرايطي كه براتون توضيح ميدم در ادامه چه راه حلي خوبه؟؟

ممنون ميشم تجربياتتونو بگين 

مادرم اخيرا وضع ماليش ضعيف شده 

با اينكه ملك و باغ اينا داريم وضع كليمون متوسط به بالاست و خانواده همسرم احتمالا انتظار يه چله اي قلمبه و چشم پركن دارن ولي واقعيتش اونجور كه فك ميكنن نيست و چيزي عايدمون نشده امسال ،و علاوه بر اين يه اتفاقاي ديگه اي افتاد كه مجبورشديم براشون هزينه كنيم

و نكته  دوم 

وقتي مادرم و خاهرم چله اي ميارن رسم اينه  از.طرف خانواده همسرم ،مادرشوهر دوتا جاري و دو تا خاهر شوهرمو با بچه هاشون دعوت كنم 

يعني مجلس زنونه جم و جور 

اما شرايط.طوري نيس كه اونا بتونن تنها بيان يعني احتمالا چون اولين چلمه و از طرفي شوهراشون همه 10اينا از.سركار ميان  مطمينم همشون بهونه ميارن كه بدون شوهر نميتونن بيان پس من بايد مجبورا همه رو دعوت كنم برا شام  كه ميشن 17نفر !!!!!!با مادرو خاهر و خودم و همسرم ميشيم 21نفر 

هزينه يه شام معمولي با يه نوع سالاد و سوپ و خورشت و ميوه و اجيل و....

همتون ديگه وضعو ميدونين 

كلي برا من و همسرم هزينه ميشه  و مادرمم محبور ميشه برا جلو چشم خانواده شوهر حسابي خرج كنه 

كيك،كادو برا من و همسرم ،اجيل ،انار،پشمك و....

منم واقعا از عهده يه مهمونيه شام برا اين همه ادم بر نميام 

هنوز برا خومون دوتا اشپزي كردن سختمه و خيلي كار بلد نيستم 

پيشنهادتون چيه 

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

مراسم نگیر

شب چله پاشید برید یه شهر نزدیک خودتون تفریح

یا اگه امکانش هست یه جایی مثل قم

اصلا خونه نباشید

❤️تیکر رسیدن به وزن دلخواه همراه با تاپیک بامدادخمار    ‌‌‌‌‌‌‌      گروه آبی💙                                               وزن اولیه:۸۲.۲۰۰    وزن فعلی:۷۷      وزن هدف:۶۸         

عزیرم چله شماست یا شوهرتون؟

اگه برای عروس خانواده عروس هزینه می کنن از الان بگو انتظاری ندارم گرونی شده گفتم نیارن...خودتو راحت کن 

آنکه در طرز غزل نکته به حافظ آموخت /یار شیرین سخن نادره گفتار من است 

این رسما چیه 

من ک مامانم برام عیدی اورد کسیو دعوت نکردم حتی داداشمم نبود فقط بابامو مامانم گفتن بعداز شام میایم ک شوهرم گفت نه شام بیاین 

فرداش ب مادرشوهرم گفتم مامانم برام عیدی اورده اونم گفت دستش درد نکنه 

خدایا شکرت ❤❤❤

ببخشید ببخشید نمی دونم.کجایی هستید ولی اگه این حرفو می زنم معادلش که قابل فهم باشه پیدا نکردم...چقدر مسخره ...یعنی خیلی مسخرست که خانواده عروس چله واسه دخترشون میارن خانواده داماد باید بیارن 😒

آنکه در طرز غزل نکته به حافظ آموخت /یار شیرین سخن نادره گفتار من است 
عزیرم چله شماست یا شوهرتون؟ اگه برای عروس خانواده عروس هزینه می کنن از الان بگو انتظاری ندارم گرونی ...

افرین این بهترروشه. ولی از اونورم خانواده شوهر دیگه هیجی واسه عروس نمیارن اونام میگن میخواستیم بیاریم گفتیم شاید بگی تو این وضعیت گرونی چرا توخرج افتادین اینه که مام کاری نکردیم