2777
2789
عنوان

شب چله.

| مشاهده متن کامل بحث + 586 بازدید | 36 پست

[QUOTE=69932488]مراسم نگیر شب چله پاشید برید یه شهر نزدیک خودتون تفریح یا اگه امکانش هست یه جایی مثل قم اصلا خونه ...[/QUOTE

تيكه پارمون ميكنن 

هر دو طرف مامانم ميگه ارزو به دلم ولي من واقعا دلم ميسوزه برا مامانم 

اخه من پدر ندارم و مامانم برا همه چي دست تنهاست و هميشه همه خرجا و ميريت كارا رو دوششه 

توعقد با خانواده شوهره بعد عروسی با دختر😩

بعد عروسی هم مگه این رسما ادامه داره...دخترو دادید دیگه خرجشو باید داماد به اندازه وسعش بکشه دیگه...ای بابا ...حالا سالی ی دفعه عید نوروز می گم ی چیزی پدر ب دخترش عیدی بده عیبی نداره...دیگه چله اخه 😑

آنکه در طرز غزل نکته به حافظ آموخت /یار شیرین سخن نادره گفتار من است 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

ببخشید ببخشید نمی دونم.کجایی هستید ولی اگه این حرفو می زنم معادلش که قابل فهم باشه پیدا نکردم...چقدر ...

والا ما هم از این رسم ما داریم وقتی نامزدیم پای خانواده داماد وقتی عروسی می کنیم بابای عروس 

خدا جونم یه چیزی ازت می خوام نه نگی ها میشه من دیر بمیرم اخه نمی خوام بچه ام مثل خودم بی مادر بزرگ بشه توکه بی مادری نکشیدی بدونی چه دردیه😔😔😔
عزیرم چله شماست یا شوهرتون؟ اگه برای عروس خانواده عروس هزینه می کنن از الان بگو انتظاری ندارم گرونی ...

ممنون اره اينم خوبه 

مناها بگم فقط يه كادو پوليه كم بياره نه بيشتر

يعني مثلا يه ربع سكه يا چند صد تومني با يه كيك و 

[QUOTE=69932488]مراسم نگیر شب چله پاشید برید یه شهر نزدیک خودتون تفریح یا اگه امکانش هست یه جایی مثل ...

اگه می خوای نگران حرف مردم باشی نمی تونی زندگی کنی عزیزم...بگو خیلی رسما رو از اول ازدواج ندید گرفتم اینم روش...ببینم کی می خواد زبونشو دراز کنه....😏😕😕😕 یعنی همه ی رسما رو خانواده داماد انجام دادن برات دیگه؟؟ضمن اینکه این چله مال شماست نه داماد که اخه

آنکه در طرز غزل نکته به حافظ آموخت /یار شیرین سخن نادره گفتار من است 
سمت ما  تو عقد خانواده شوهر كادو ميدن  بعد عروسي خانواده عروس  اونم فقط سال اول&nbs ...

ما هر سال بابای دختر چله کادو  میاره ولی سال اول مفصلتر 

خدا جونم یه چیزی ازت می خوام نه نگی ها میشه من دیر بمیرم اخه نمی خوام بچه ام مثل خودم بی مادر بزرگ بشه توکه بی مادری نکشیدی بدونی چه دردیه😔😔😔
نمیشه بگین میخوایین برین سفر و خرج چله رو مامانم بهم پولشو داده بریم مسافرت ها؟خوب گفتم؟

نه عزيزم اين نميشه 

چون اوج ترافيك.كاريه همسرم زمستون و پاييزه 

و اصلا انگار با كارش ازدواج كرده هركار كنم نمياد 

تو را قران این رسمای مزخرف چیه از وقتی اومدم تو نی نی سایت هر روز با یه چیز جدیدی روبرو میشم کادوی ی ...

خب عزيزم منم دارم راهي پيدا ميكنم برا حذفش ديگه منتها به  صورتي كه هم يه دلخوشي كنار هم باشه هم ديگران ناراحت نشن  

[QUOTE=69932488]مراسم نگیر شب چله پاشید برید یه شهر نزدیک خودتون تفریح یا اگه امکانش هست یه جایی مثل ...

شما ترک هستین درسته؟

ما ترک هستیم،وقتی یه رسمی رو میگم انجام ندیم مامانم به تنهایی تیکه پارم میکنه😅

کاش بشه به خانواده شوهرت بگی بعد از شام‌بیان

❤️تیکر رسیدن به وزن دلخواه همراه با تاپیک بامدادخمار    ‌‌‌‌‌‌‌      گروه آبی💙                                               وزن اولیه:۸۲.۲۰۰    وزن فعلی:۷۷      وزن هدف:۶۸         

سلام،بنظر من میتونی بگی بعد از شام تشریف بیارید چون شب یلدا دیگه مگه  از ۱۰شروع نمیکنید اگه بعد از شام باشه دردسراشم کمتره،کادو هم خودت پس اندازی نداری بدی مامانت برات بیاره جلوی خونواده شوهرت،کلا بنظرم بذار مامانت کادو رو بیاره چون دو طرف رسم دارید،ممکنه بعداً مادرشوهرت ناخواسته از شب چله آیی کسی بگه بعد شما بخودت بگیری،یا اگه مادرشوهر خوبی نباشه عمدا به روت بیاره.

سلام،بنظر من میتونی بگی بعد از شام تشریف بیارید چون شب یلدا دیگه مگه  از ۱۰شروع نمیکنید اگه بعد ...

خودم كه دستم بازه به مامانم حتما كمك ميكنم

مارشوهرمم اصلا به روم نمياره مگه ناخاسته و غير عمد 

اما ممكنه ناراحتيشو ابراز.كنه كه مثلا برا پسرم ارزش قايل نبودين و اين حرفا ولي غير مستقيم 

خودم كه دستم بازه به مامانم حتما كمك ميكنم مارشوهرمم اصلا به روم نمياره مگه ناخاسته و غير عمد  ...

پس حتما کمکش کن اگه شامم میخوایی میتونی یه چیز ساده درست کنی دیگه سوپ و اینا نباشه یا مثلا فقط پدرشوهر ومادرشوهرت و مامانت برای شام بیان،بقیه بعد از شام بیان