2777
2789
عنوان

قیمت طلا

| مشاهده متن کامل بحث + 652 بازدید | 57 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

مارکش چیه. من تک از این کوچیکا گرفتم دیروز 11700.یه بکس گرفتم 140 هزار تومن.سوپریا همون رو میدن 16 ت ...

من لئونارد گرفتم.  از این شیشه ایاست.  چقدر گرون گرفتی بابا. اون قوطیا 800 گرمه اینجا میدن 8 تومن دونه ای دیگه به بالا.جعبه ای که ارزونتر باید باشه. تهرانی؟ ولی 8 تومنیم هست یکویک یا چین چین دقیق یادم نیست مارکش چی بود. 

یه لحظه فکر کنم یادش افتاد توی چه وضعیتی هستیم خخخ

دارم همین بی ناموسارو میگم دیگه به این وضعیت انداختن مارو  بابا پوشک 21 تومنی دیدم شده 60 و خوردی. خوبه این یکیو از جیش گرفتم ولی بعدیو چیکار کنم

دارم همین بی ناموسارو میگم دیگه به این وضعیت انداختن مارو    بابا پوشک 21 تومنی دیدم شده 6 ...

ای خدا منم خیلی دومی رو دوس دارم بیارم ولی هزینه و وقتشو ندارم 

آها یادم اومد اون قوطی که 8 و خوردی بود مارک طبیعت بود. که من دیدم شیشه ای به صرفه تره اونو گرفتم.&n ...

من یه باکس گرفتم فکر کنم برا دوسالم بسه    تک یه چیز دیگه س ولی رنگش .رب دهاتی و آلفرد و ... خیلی اومده. بعضی مارکا هم افغانی هستن ادم اعتبارش نمیاد

منم ناخواسته شد وگرنه غلط میکردم با این وضعیت بیارم. عجب کاری شد بخدا

خوب منم دوس دارم ولی الان دارم برای فوق لیسانس میخونم و آزمون وکالت .رادیو هم میرم کار میکنم وقت ندارم هیچ.بنیامینم هم که 5 سالشه هر روز این کلاس ببر اون کلاس خیلی سخته وگرنه عاشق بچه ام