2777
2789

7. جای خوابتون رو جدا نکنین چون به صورت یک عادت بد در میاد

8. تو نی نی سایت تاپیک نزنین چون با نظرات تا طلاق پیشتون میبرن.و تا آخرین لحظه حضورتون در سایت به روتون میارن که آرههه تو مشکل داری. در صورتی که زن و شوهر دعوا کنند...

توصیه ای اگه دارین اضاف کنین...😍😍😍

الو سلام ببخشید منزل خداست؟ منم همون مزاحمی که اتفاقا آشناست*هزاربار دلم گرفته این شماره رو*ولی چرا هنوز پشت خط در انتظار یک صداست*شماکه گفتی واجبه جواب سلام هرکسی*چی شد به مارسیدبازحساب بنده هاجداست*اجازه میدی که برات یه کم دردودل کنم*آخه شنیدم که فقط اسم تو مرهم وشفاست*حتی اگه چیزی نگی کلی دلم سبک میشه*چون میدونه که میشنوی وقتی تو این حال و هواست*الو دوباره قطع و وصل سیم ها شروع شده*خرابی از دل منه یا شاید از این سیم هاست*الو منو ببخش اگه بازم مزاحمت شدم*دوباره زنگ میزنم تا خدا خداست

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

آوه واقعا😄 چند وقت پيش يكى تاپيك زده بود شوهرم خسيسه يكى بهش گفت طلاق بگير😄

طرف اون لحظه دلخوره فقط باید آرومش کرد نه بهش توصیه کرد. ممکنه 1 ساعت بعد همه یادش بره و خوش و خرم سر زندگیش باشه

الو سلام ببخشید منزل خداست؟ منم همون مزاحمی که اتفاقا آشناست*هزاربار دلم گرفته این شماره رو*ولی چرا هنوز پشت خط در انتظار یک صداست*شماکه گفتی واجبه جواب سلام هرکسی*چی شد به مارسیدبازحساب بنده هاجداست*اجازه میدی که برات یه کم دردودل کنم*آخه شنیدم که فقط اسم تو مرهم وشفاست*حتی اگه چیزی نگی کلی دلم سبک میشه*چون میدونه که میشنوی وقتی تو این حال و هواست*الو دوباره قطع و وصل سیم ها شروع شده*خرابی از دل منه یا شاید از این سیم هاست*الو منو ببخش اگه بازم مزاحمت شدم*دوباره زنگ میزنم تا خدا خداست

اینجا دیگه فضاش بد شده...انقد تاپیک خواهر شوهر و مادرشوهر و جاری و شوهر خوندم دبگه حالم به هم میخوره....🤢🤢🤢🤢🤢

من آن صیدم که صدها بار از دام بلا جستم         تو بایک تار مو تا خانه صیادم اوردی
لا خواهرم دعوام شد حیف نون😞 جواب تلفتنم نمیده وات هر چی پیام میدم فقط میخونه دیگه گفتم زنگش نمیز ...

یه کم بهش فرصت بده تا اونم آروم بشه. پیله زیادی هم خوب نیست. سعی کن حضوری مشکلتون رو حل کنی چون با واتساپ و تلفن افراد سخت تر میشن تا رو در رو

یعنی کتک بخوره  به هیچ کسم نگه بعد بره اشتی کنه ؟پس حقشه که کتک خورش ملسه

اگه این مساله جدی باشه که نباید کوتاه اومد. این توصیه ها برای دعواهاس روزمره  هست ک تو زندگی هممون پیش میاد ولی برخورد اشتباه از کاه کوه میسازه

من با همسرم شش سال زندگی کردم و چون اهل قهر و دعوا نبودم, زودی میرفتم پیش قدم میشدم, بعد شش سال تو یه بحث جزیی پیش قدم نشدم, سر همون دعوا بعد یکسال قهر, جدا شدیم. فکر میکنم باید تو این پیش قدم شدن صرفه جویی میکردم, همون سال اول یا اخلاقش رو درست میکرد یا جدا میشدیم. بعد شش سال و یه بچه. 

یه کم بهش فرصت بده تا اونم آروم بشه. پیله زیادی هم خوب نیست. سعی کن حضوری مشکلتون رو حل کنی چون با و ...

واقعا کارش بچگونه اس

من راه دور ازدواج کردم

اون هی زنگ میزنا امار میده زن داداش این کار کرد اون کار کرد

همشم مادرم واسش میگه که با خونه برادرم زندگی میکنه

من میگم نگو

نمیخوام بشنوم

به ما ربطی نداره

زندگی خودشه

هی میگه بی خود میکنی باید گوش بدی

بار اخر با تندی بهش گفتم

که سرت از زندگیشون بیار بیرون

قهر کرد😞☹

😭کارش بچگانه اس

دیونه یا باید به اراجیفش گوش بدم یه قهر کنه☹

مادرم هم گفتم برام تعریف نکن دوس ندارم بشنوم😞

من با همسرم شش سال زندگی کردم و چون اهل قهر و دعوا نبودم, زودی میرفتم پیش قدم میشدم, بعد شش سال تو ی ...

بعضى جدايى ها واقعا الكيه، يكى از دوستام سر اينكه خاله شوهرش براى بچه دوستم پتو آورده و ننداخته روى بچه با شوهرش دعواش ميشه سر همينم جدا ميشن از بس كش دادن، الان بعد از ٦ سال با يه بچه دوساله جدا شده

واقعا کارش بچگونه اس من راه دور ازدواج کردم اون هی زنگ میزنا امار میده زن داداش این کار کرد اون کا ...

اینجا کاملا حق باشماست. چاوش تو زندگی دیگران واقعا اعصاب میخواد.منم ترجیح میدم چیزی از پیچ و خم زندگی دیگران ندونم

بعضى جدايى ها واقعا الكيه، يكى از دوستام سر اينكه خاله شوهرش براى بچه دوستم پتو آورده و ننداخته روى ...

فک نمیکنم اینطور باشه شاید برای شما کوتاه  توضیح داده وگرنه دادگاه تا علت رو کامل موشکافی نکنه که طلاق نمیده. بعد الان هیشکی با یه بچه حاضر به درهم ریختن زندگیش نیست 

برای ظهورآقامون و عاقبت به خیری من یه صلوات مهمونم کنید دوستان مهربونم.....