2777
2789

سلام خوشگلا میشه واسه این تاپیکم گزارش بزنید حذف شه.. نمیخواستم تاپیک جدید بزنم.. تا استارتر بقیشو بگه.. استارتر جون معذرت😉

👑خدایا کاری کن که از چیزهای ارزشمند زندگی، جانم اولین چیزی باشد، که از من می‌گیری؛ نکند قبل از این که جانم را می‌گیری، انصافم گرفته شده باشد، شرفم، عدالتم، راستگویی و ادب و دیگر کرامت های اخلاقی ام گرفته شده باشد و تفاله‌ای شده باشم که تو جانم را می‌گیری. خدایا از میان چیزهای شریف، اولین چیزی را که می‌گیری، جانم باشد و وقتی می‌میریم شرفم، صداقتم، عدالتم، شفقت و عشق ورزی به انسان‌ها در من سر جایش باشد. تواضعم، انسان دوستی‌ام سر جایش باشد. نه این‌که تا جانم به لبم برسد و بمیرم ؛عدالتم، انصافم و مروت و جوانمردی و صداقت و تواضعم را از دست داده باشم.👑
سلام خوشگلا میشه واسه این تاپیکم گزارش بزنید حذف شه.. نمیخواستم تاپیک جدید بزنم.. تا استارتر بقیشو ب ...

گزارش بزنیم خودتم قطع دسترسی میشی لینکشو بزار تاپیک نی نی یار برات حذفش کنه

فقط 15 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

🩵 پسرم بی صبرانه منتظرم روی ماهتو ببینم خیلی ذوق دارم واسه اومدنت 🩵 👶 یه اردیبهشتی خوش قلب تو دلمه 👶 ۱۴۰۵/۰۲

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

با مدرسه رفتن کاملا وقتم پر شده بود مدرسه را جای خوبی میدیدم تا کلاس چهارم پیش رفتم و بچه ای بودم که زیادددد دوست عوض کردم بخوام بگم میگید ای بابا بسه چند تا لامصب

تا چهارم که بخاطر این که بقل دستیمو دوس نداشتم جامو با کسی عوض کردم و شدم بقل دستیه کسی که فقط یه شناخت کمی ازش داشتم

رفته رفته در حدی با این غریبه ی اشنا مچ شدیم که بدون گفتن به هم ابم نمیخوردیم

این دوستی عمیق و عمیق تر شد

و توی کلاس پنجم دو نفر‌ دیگه به ما اضافه شدن و کم کم این اکیپ چهار نفره جون گرفتو یه جورایی سر زنده ترین دانش اموزای یه مدرسه بودیم که رابطه ی خیلی خوبیم داشتیم

گزارش بزنیم خودتم قطع دسترسی میشی لینکشو بزار تاپیک نی نی یار برات حذفش کنه

نه عزیزم. تاپیکو گزارش بزنید فقط نه خودمو.. نی نی یار فقط 2تا حذف میکنه در روز. به هرجال ممنونم ازت🌹

👑خدایا کاری کن که از چیزهای ارزشمند زندگی، جانم اولین چیزی باشد، که از من می‌گیری؛ نکند قبل از این که جانم را می‌گیری، انصافم گرفته شده باشد، شرفم، عدالتم، راستگویی و ادب و دیگر کرامت های اخلاقی ام گرفته شده باشد و تفاله‌ای شده باشم که تو جانم را می‌گیری. خدایا از میان چیزهای شریف، اولین چیزی را که می‌گیری، جانم باشد و وقتی می‌میریم شرفم، صداقتم، عدالتم، شفقت و عشق ورزی به انسان‌ها در من سر جایش باشد. تواضعم، انسان دوستی‌ام سر جایش باشد. نه این‌که تا جانم به لبم برسد و بمیرم ؛عدالتم، انصافم و مروت و جوانمردی و صداقت و تواضعم را از دست داده باشم.👑

تا اینکه توی اول راهنمایی...

عاشق شدم واقعا نمیدونم اسمشو بزارم عشق ....

بچه ها خیلی حس بدیه از ته ته دلت اونو بخوای بعد حتی ندونی اون بت فکرم میکنه یا خودش داره کسیو🙄🙄

این عشق هر روز ریششو تو دل من محکمو محکم تر میکرد و دلم و توی اول نوجونی پیر و پیر تر و افسرده تر خیلی توی خودم رفته بودم

بچه ها واقعا قدر دوستاتونا بدونید من اگه دوستام نبودن شاید افسرده میشدم

خیلی دوستام کمکم کردن به بهنوهه های مختلف میکشوندمن بیرون قصه های دلمو از بین میبردنو توی دلم به داشتن همچین کسایی توی‌ زندگیم میبالیدم

تا اینکه یه روز یه دوستی داشتم همیشه  توی کلاس زبان که از اون دخترایی بود که امار کل شهر تو دستشه گفتم بزار از این بلاتکلیفی در بیام

رفتم وبهش گفتم اسم و فامیل گرفتو و گف صب کن این برای سه سال بعد عاشق شدنمه بعد چند دقیقه یهو پی ام داد که دوست صمیمشو که قبلا صمیمی بودنو پیدا کردم بیا خودت برو باهاش حرف بزنو ایدی اون اقا را برام ارسال کرد بچه ها از استرس مثل ادمایی شده بودم که توی این دنیا نیستن اصلا

با دستایی کع از شدت استرس نا نداشت حتی تایپ کنه نوشتم سلام... جواب اومد سلام سوالا از جانب من شروع شد

اول از همه ازش پرسیدم کسیو دوست داشت جوابی که واقعا از ترسش داشتم میلرزیدم توی یه لحظه همه ی تصوراتمو خراب کرد نوشته بود ارع گفتم کی گفت فلانی گفتم رلم داره میگف اره با همین رل یودن خیلییی دوست داشتن همو حتی در حدی که بری طرفش شاید بکشتت من موندم جسم و روح بیمار و شکست خوردم اون روز هر چی ایدیشو خواستم بهم نداد

بچه کلا چتم با این اقا طول کشیذ یه هفته خیلی سوال از بچگیم تو ذهنم مونده بود اخه کسی که دوسش دارم پسرعممه بچه ها این اقا اول که میگف کسیو دوس داره میگف رلن بعد دوباره میگف نه کات کردن ولی دوس‌دارن همو الانم که ادعا میکنه عشقم همجنس گراس بعد یه چیز عجیبیم میگه

من زیاد متوجه نمیشم. بد مینویسی و توضیح میدی ببخشید البته

اره

اندر دل من درون و بیرون همه او است   اندر تن من جان و رگ و خون همه اوست   اینجای چگونه کفر و ایمان گنجد   بی‌چون باشد و جود من چون همه اوست