2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بزار 

فقط 15 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

🩵 پسرم بی صبرانه منتظرم روی ماهتو ببینم خیلی ذوق دارم واسه اومدنت 🩵 👶 یه اردیبهشتی خوش قلب تو دلمه 👶 ۱۴۰۵/۰۲

توی یه شهر دیگه نزدیک شهریی که همه ی خانواده ام توی اون زندگی میکردن متولد شدم تا چهار سالگی بخاطر شغل پدرم اون شهر زندگی کردیم و سه نفریی زندگیه خوبی و داشتیم و البته اصلا فکر نکنید تک بچه بودمو لوس که حالا خواستید فکرم کنید درسته🤦‍♀😂😂زندگی من همراه دوستایی که توی محله جدیدمون پیدا کردم با ادمای جدید تری ادامه پیدا کرد با یکی  از دوستام خیلی مچ شده بودم که درس بابام کم کم رو به پایان پیش میرفت و بعد یه ماه درس بابام تموم شد و من موندمو یه علامه قصه و وابستگی بیش از حد به شهر و محله و دوستام....

هیچوقت اون روزی که همه ی وسایل جمع شد و فقط نگاه غم زدهی یه بچه ی چهارساله موند رو تک تک جاهای خونه که باهاشون لحظه هاشو ساخته بود

اگه کپی کردی تند تند بزار

فقط 15 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

🩵 پسرم بی صبرانه منتظرم روی ماهتو ببینم خیلی ذوق دارم واسه اومدنت 🩵 👶 یه اردیبهشتی خوش قلب تو دلمه 👶 ۱۴۰۵/۰۲

به شهر خودمون برگشتیم اول حس بدی داشتم و مدام دلم میرفت برای بازی کردن با دوستام ولی کم کم دیدم نه بدم نیست فامیلامون دور من اونا را دارم و توی فامیل خیلی دوستای خوب ...

تا یه روز از این روزا بود که خبر رسید یه بچه کوچولو تو دل مامان پیدا شده(بچه ها صاحبشو پیدا کردید بگید لازمش نداریم بیاد ببرتش😂)

همیشه عادت داشتم شبا روی دست مامانم بخوابم این عادت از بچگی باهام بود...

روزی که مامانم رفت برای زایمانو من و موندم و خونه ی خالم که اتفاقا همیشه اونجا را محل بازی میدیدم و عاشق بازی کردن با دختر خاله هام بودن دیگه بهم حجوم میوردن شب که شد دیگه دستی نبود که سرمو بزارم و روی دست خودم خوابم برد(لوسم خودتونین)

دیگه با ورود داداشم خلع اون دوستامو احساس نکردم وحس خوبی گرفتم