2777
2789
عنوان

گوجهه😍😛+عکس

| مشاهده متن کامل بحث + 865 بازدید | 74 پست
 دیگه با من حرف نزنید همین دیروز شوهرم ۲کیلو گوجه خریده بود من پولدار ترم تازه دوتا هم رب خریده ...

بروووووووو 

ما صد کیلو گرفتیم رب درس کردیم 😄😄😄😄

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

تنها کشوری که هر روز همه چی گرون میشه و  ملتش باهاش شوخی راه میندازن و جوک میسازن برا خودم ...

نمیدونم بخندم یا گریه کنم😂😂😢😢

خدایا شکرت مراقب کنجد تو دلم باش. ایشالا دامن همه منتظرا سبز بشه به حق پنج تن😍😍😍

کار ما از گریه گذشته به آن میخندیم 

ایقد دردشر داریم که حرص خوردن ولسه گوجه توش گم شده 

کاش فقط گوجه و نوار بهداشتی بود ....ما شغل آزاد ها نابود شدیم 

توجه توجه:هرکسی تو گور خودش مبخوابونن       
تو یه احتکار کننده بزرگی .......خودتو لو دادی ....همش تقصیر شماهاس .....

ما هرسال همینطوری میگیریم تازه امسال بخاطر گرونیش کم گرفتیم تا تابستون سال دگ باید استفاده کنیم رب کارخونه ای دوس ندارم

وای چ خبر شده 

ما ترکیم هشت و هیجده طورین ک فقط اولش ده میاد بعد هشت من اول هشت شنیدم 10اولشو نشنیده بودم میخواستم بخرم بعد ی خانوم دگ پرسید گف 18واقعا هنگ بودم 

ما هرسال همینطوری میگیریم تازه امسال بخاطر گرونیش کم گرفتیم تا تابستون سال دگ باید استفاده کنیم رب ک ...

به شادی خورده بشه  واقعا طعمش بهتره 

توجه توجه:هرکسی تو گور خودش مبخوابونن       
نمیدونم بخندم یا گریه کنم😂😂😢😢

این جور مواقع گریه لازمه با خنده هامون وضع از این بهتر نمیشه که هیچ بدترم میشه 

دوآیه مقدس :(به تو چه )و(به من چه )را سرلوحه زندگیتان قرار دهید تاااااااااا. رستگار شوید   
حالاچون شمایین دونه ای پنج تومن

خوبه باز ماییم و انقد گرون حساب میکنی

خانوم باید یا وکیل باشه یا نقاش من هردوتاش و هستم ببین دیگه چقدر خوبم 🤪😂پیچ نقاشی مو تو اینستا فالو کنید art_naghash_bashi   انواع سفارش پذیرفته میشود 😍