2777
2789
عنوان

گوجهه😍😛+عکس

| مشاهده متن کامل بحث + 865 بازدید | 74 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

حالاچون شمایین دونه ای پنج تومن

واو 😲😀😁😂

دختر عزیزم عشق من مرسیییی با تلاش خودت و کمک خدا جونم خوب شدی خوبتر هم بشو تا مامان از ته دل بخنده   یه مامان پر تلاش که هشت ماهه تو رزمه ول نمیکنم تا خوب شدن کاملت عشقم .عشقم پسرم مرسی که سالمی وهستی   

اينجا از همه تون لاكچري منم 😂😂يه سبد پر گوجه داريم مامانم ميخاد خشك كنه 😂😂

توام حتما از برج ایفل در تماسی با ما لاکچری😜😜

خدایا شکرت مراقب کنجد تو دلم باش. ایشالا دامن همه منتظرا سبز بشه به حق پنج تن😍😍😍
قیمت رب گوجه دو برابر شد/ هر کیلو گوجه برای خارجی‌ها ۲ هزار تومان ارزان‌تر تمام می‌شود محمد آقاط ...

صادراتشو ممنوع کردن.

وقتی از شهری به شهر دیگه ،از مغازه ای به مغازه دیگه تفاوت قیمت هست یعنی دلال ها و مغازه دارها هم هرچقدر دوست دارن میکشن روش.

لعنت بهشون...

بسوز ای سعی باطل، پرچم ایران 🇮🇷 نمی سوزد ☆ نمی دانی مگر در شعله ها، ایمان نمی سوزد ؟ ☆ گمان بردی که این بار، این حکایت فرق خواهد کرد؟ ☆ خدا فرعون را یکبار دیگر غرق خواهد کرد... ☆ مرگ بر آمریکا، مرگ بر اسرائیل ✊🏻ما مثل هم نیستیم، ما از نسل حیدر کراریم♡شجاع و نترس♡وارث حیدر خیبر شکنیم♡نوبت ماست در از جا بکنیم. خیبر، خیبر یا صهیون👊🏻 تولد ۴۷ سالگی🎂 چه بارونی، خدایا شکرت 😍🤲🏻

شیراز گلم .......ما خیلی گوجه میخوریم مجبوریم محبور میفهمی

نوووش جونت عزیزم دیگه وقتی نیاز باشه باید خرید

خدایا شکرت مراقب کنجد تو دلم باش. ایشالا دامن همه منتظرا سبز بشه به حق پنج تن😍😍😍
واو 😲😀😁😂

😅😅😅😅یدونه فیلم تواینستادیدم یارو چندسال بعد ایران رو با یه وانت خربزه مسخره میکرد خربزه دونه ای یه میلیون هشتصد خریداره هم میگفت حالا شما بدید یک وهفتصدوپنجاه اصلا یه وضیعیا