2777
2789
عنوان

گوجهه😍😛+عکس

| مشاهده متن کامل بحث + 865 بازدید | 74 پست
ما خیلی لاکچریم چون دو تا قوطی رب گوجه داریم 

ما یک قوطی ونیم، شوهرم بجا طلبش رفت سوپری چند قلم مختصر آورد ویک رب لاکشریییییییی 😀😂😁

دختر عزیزم عشق من مرسیییی با تلاش خودت و کمک خدا جونم خوب شدی خوبتر هم بشو تا مامان از ته دل بخنده   یه مامان پر تلاش که هشت ماهه تو رزمه ول نمیکنم تا خوب شدن کاملت عشقم .عشقم پسرم مرسی که سالمی وهستی   

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

وای خدا من یه کیلو گرفتم از چندروز پیش یعنی الان گرون شده برم بفروشمش

بیار همین نی نی سایت بساطش کن

خدایا شکرت مراقب کنجد تو دلم باش. ایشالا دامن همه منتظرا سبز بشه به حق پنج تن😍😍😍
خوبه گلم من که تو این گرونی و سرماخوردگی شدیدی که دارم باید یک دونه تخم مرغ بخورم😔

تخم مرغ هم ک ۷۰۰😐

خدایا شکرت مراقب کنجد تو دلم باش. ایشالا دامن همه منتظرا سبز بشه به حق پنج تن😍😍😍

قیمت رب گوجه دو برابر شد/ هر کیلو گوجه برای خارجی‌ها ۲ هزار تومان ارزان‌تر تمام می‌شود

محمد آقاطاهر رئیس اتحادیه بنکداران مواد غذایی: قیمت رب گوجه فرنگی در هفته‌های اخیر دو برابر شده است. به دلیل افزایش تقاضا از سوی تجار کشورهای همسایه برای خرید گوجه‌فرنگی قیمت این محصول افزایش‌یافته و برخلاف سال‌های گذشته که هر کیلوگرم گوجه برای رب ۲۰۰ تومان بود در حال حاضر کارخانه‌ها هر کیلو گوجه مخصوص رب را ۱۶۰۰ تومان خریداری می‌کنند.

کمبود قوطی و درهای آسان‌بازشو مخصوص تولید و عرضه رب گوجه‌فرنگی بر افزایش قیمت این محصول نیز تأثیرگذار بوده است. هر کیلو گوجه برای صادرات ۴۱ سنت است که با دلار ۱۴ هزار تومانی ۵۷۴۰ تومان می‌‌شود. این در حالی است که قیمت این محصول در بازار مصرف داخلی بیش از نرخ صادراتی است و به کیلویی ۷۵۰۰ تومان هم رسیده است.

اوضاع ایران داغونه ها.داغووووون

تو قشنگ ترین دلیل واسه تند زدن قلب منی♡
باید بجای اینکه به حال گوجه بخندیم به حال خودمون گریه کنیم😒😰  

واقعا هم ولی چ کنیم ک کاری از دستمون بر نمیاد

من دونه ای میدم 

دونه ای چندد؟؟ 

ارزون حساب کن مشتری شیم

خانوم باید یا وکیل باشه یا نقاش من هردوتاش و هستم ببین دیگه چقدر خوبم 🤪😂پیچ نقاشی مو تو اینستا فالو کنید art_naghash_bashi   انواع سفارش پذیرفته میشود 😍
قیمت رب گوجه دو برابر شد/ هر کیلو گوجه برای خارجی‌ها ۲ هزار تومان ارزان‌تر تمام می‌شود محمد آقاط ...

بعضی وقتا واقعا ته دلم احساس رعب و وحشت میکنم نگران خودمم نیستم نگران خواهر برادرامم