2777
2789

سلام دختر من الان دو سالشه. من اذر عمل کنم میشه دوسال و سه ماهه.

بنظرتون خیلی سخت ؟ من شنیدم کسی ک عمل میکنه تا یک سال نباید چیز سنگین بلند کنه مثلا بچه بغل کنه درسته آیا؟

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نه یه سوال ولی چهار پنج ماه

من ک بچه ندارم دماغم همش تو درو دیواره

دیگه وایی ب حال تو

بزار یکم بزرگ‌تر شه حالیش شه 

اینجوری میزنی تو دماغت کج میشه دیگه تا ابد حسرت میخوری

یه صلوات برای ارامشم میفرستی؟❤️💖🙏🏻ب شدت محتاج آرامش ...
نه والا الان تیکرتو دیدم.تبریک میگم عزیزم به سلامتی دنیا بیاد.خیلی خوشحال شدم❤️😍😘

عزیزمی گلم انشالله ممنون از تبریکت خاهری😍😍😍😍

روغن نارگیل اگ واس موی سر خوب بود موهای خود نارگیل اینجوری نبود  ولامثل پشم بُـــز   
سلام عزیزم اره😂😂😁مگ نمیدونسی

مونا جون چند باره دارم میبینم بقیه از بارداریت خوشحال میشن..

شمام باردار نمیشدید؟

بعد سه سال انتظار باردار شدم....اامارفتی پیش خدا پسرم .....من خیلی دوستت دارم عزیزم...کاش میشد ی لحظه اخر ببوسمت .....حسرت ب دلم موند ....💞
مونا جون چند باره دارم میبینم بقیه از بارداریت خوشحال میشن.. شمام باردار نمیشدید؟

اره عزیزم یکسال بی دلیل نمیشدم خیلی سخت بود همون ماهی ک دیگ بیخیال بودم و گفتم نمیخام بالاخره اومد نی نی انشالله شمام بزودی باردار میشین گلم😘😘😘

روغن نارگیل اگ واس موی سر خوب بود موهای خود نارگیل اینجوری نبود  ولامثل پشم بُـــز   
اخ خیلی دلم عمل میخواد خیلی.

صبر کن این همه صبر کردی یکم دیگه هم روش 

اونجوری ک فک میکنی نیست عمل

کلی طول میکشه تا ورمش خوب شه من الان شیش ماهه عمل کردم انگار دماغم بزرگ تر شده 

خیلی ها درد میکشن من نداشتم ولی احساس خارش تو دماغم زیاد بود ک خیلیییی اذیت شدم یا شبا یهو با صورت میخوردم تو دیوار چون بغل دیواره تخت اصلا یه وضعی تو بچه هم داری ک دیگه خیلی سخته 

یه صلوات برای ارامشم میفرستی؟❤️💖🙏🏻ب شدت محتاج آرامش ...