2777
2789
عنوان

یهویی دلم گرفت😔

301 بازدید | 30 پست

دوستان همسایمون نی نیشون سه هفته پیش بدنیا اومد، صدای گریه ش میاد تو خونمون یوقتایی، بخدا میشینیم یوقتایی با شوهرم گوش میدیم و ذوق میکنیم، آخ ک انقد دلنشینه صداش، امشب شنیدم صداشو تنها بودم یهویی دلم گرفت. دلم نی نی میخواااااااااد😢😢😢😢😢😢

دعاکنید منم مامان شم😔😔

خدایا ممنونم که معجزه کردی و تو دلم نی نی گذاشتی😍😍 واسه سالم بودن نی نیم یه صلوات میفرستید؟❤❤

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم برو پیشش اگه دوست داری 😍😍

اخ ک انقد دلم میخواد برم. منتها جدید اومدن هرچی سعی کنم بهشون نزدیک شم اهل رفت و امد نیستن

خدایا ممنونم که معجزه کردی و تو دلم نی نی گذاشتی😍😍 واسه سالم بودن نی نیم یه صلوات میفرستید؟❤❤

وااااااای الهی قربون تو برم من    ایشالا سال دیگه همین موقع تاپیک بزنی وای ویار دارم فلان بهمان بعدشم هی هر روز از نی نی ت تاپیک بزنی مامانا بیان بپاچن تو تاپیک  

مایه خوشدلی انجاست که دلدار انجاست   
صدای گریه بچه از دور شیرینه از نزدیک افتضاحه من ک دختر داییم اینجوریه 

من همونشم میخوام😔😔

اخ ک انقد دلم میخواد برم. منتها جدید اومدن هرچی سعی کنم بهشون نزدیک شم اهل رفت و امد نیستن

اخی عزیزم

انشالله خدا یه دونه سالمش رو بندازه تو بغلت 😍😍😍😍

زندگی زیباست
وااااااای الهی قربون تو برم من     ایشالا سال دیگه همین موقع تاپیک بزنی وای ویار دارم ف ...

عزیییییزم خدانکنه😊😊 باورکن کامنتتم حالمو خوب کرد حتی اسمم انتخاب کردم وااااای رنگ سیسمونی رو بگوووووو😍😍😍😍😍😍

مرسی دوشتم از دعای قشنگت😘😘😘

اخی عزیزم انشالله خدا یه دونه سالمش رو بندازه تو بغلت 😍😍😍😍

ان شاالله. مرسی عزیزم😗😗😗

ایشالا از این کشور بری بعد بچه دار بشی 

آرزوهارو کامل کردیااااا😄😄😄😄

عزیییییزم خدانکنه😊😊 باورکن کامنتتم حالمو خوب کرد حتی اسمم انتخاب کردم وااااای رنگ سیسمونی رو بگووو ...

چقد خوبه خوشحال شدی بخند گلی  ووش وش قربونش برم قند و عسل    

مایه خوشدلی انجاست که دلدار انجاست