2777
2789
عنوان

یهویی دلم گرفت😔

| مشاهده متن کامل بحث + 301 بازدید | 30 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ابجی مشکلی داری برای بچه دار شدن؟

من تنبلی تخمدان دارم گفته اقدام کن ولی معلوم نیس کی بشی دارو دارم میخورم

خدایا ممنونم که معجزه کردی و تو دلم نی نی گذاشتی😍😍 واسه سالم بودن نی نیم یه صلوات میفرستید؟❤❤
ایشالله میشی .چند وقته منتظری

من تقریبا سه ماهه ولی مشکل اینجاس ک دکتر گفت بخاطر تنبلی تخمدان فعلا مشخص نیس. میترسم😔

خدایا ممنونم که معجزه کردی و تو دلم نی نی گذاشتی😍😍 واسه سالم بودن نی نیم یه صلوات میفرستید؟❤❤
     چقد خوبه خوشحال شدی بخند گلی     ووش وش قربونش برم قند و عسل &nb ...

ماشاالله با دوستای پرانرژی و مهربونی مث شما اصلا مگه میشه خوب نبوووووود😍😍😍😍😍🤗😍🤗

من تقریبا سه ماهه ولی مشکل اینجاس ک دکتر گفت بخاطر تنبلی تخمدان فعلا مشخص نیس. میترسم😔

منم تنبلی دارم نا امید ترین ادمم

عزیز دل مامان پس کی میای .شاید خدا نخواد هیچ وقت من مامان بشم ولی فکرشم دیونم میکنه .یا ضامن اهو بطلب
عزیزم ناامید نشو از لطف خدا ک داده اش نعمت و نداده اش حکمت    

دوستم فققققققط تولکم بخداس. اما دست خودم نیست. یوقتایی این حال میشم

منم تنبلی دارم نا امید ترین ادمم

دقیقا ب همین حالت گرفتار شدم. اونم با لحن صحبت دکترای ماها😔

انشالله زودتر جواب بگیری عزیز م به حق محرم

ان شاالله. ممنونم بابت دعای خوبت عزیزم😘😘

یه چیزی من مجردم خاهر ولی اونروز شبکه یک یه دکتره راجبه حاملگی حرف میزد گفت استرس خیلی زیادم باعث میشه تو دورانی که اقدام میکنید نتیجه نگیرید یکم بی خیال باش میشه حتما میشه من زنداداشمم همین مشکلو داشت یا ضعیف بود تخمدانش سنشم بالا بود تازه ولی حامله شد  

مایه خوشدلی انجاست که دلدار انجاست   
یه چیزی من مجردم خاهر ولی اونروز شبکه یک یه دکتره راجبه حاملگی حرف میزد گفت استرس خیلی زیادم باعث می ...

اتفاقا منم دارم شرایطتو جوری تغییر میدم ک دور از استرس باشم حتی تاریخای پریودمم دیگه دنبالش نیستم...

ان شاالله یه بخت خیلی خوب و قشنگی نصیبت بشه مهربون😍😍😘😘

وزنتو کم کن حتما

ورزش کن

استرسم نداشته باش

** حسبنا الله و نعم الوکیل  **  ** لا حول و لا قوه الا بالله العلی العظیم **                                                                       بین ۷۲ سر کاش سری بود مرا