2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ای جانم  کاش نزدیک بودی من برات میاوردم  خودت درست کن اشکال نداره

فدات عزیزم 😞غذاهای پلویی ک کلن‌نمیتونم بخورم مخصوصا گوشت 😷

همش میگم فقط اش بخورم ....مامانم انقد اش های خوشمزه درست میکنه حیف ازش دورم 😔😔یاد حلیم های مادرشوهرم میوفتم 😭😭هعععی 

تو حق نداری ب چیز های منفی فکر کنی ...تو از جنس خدایی   و خدا سرشار از انرژی مثبته                                          لبخند بزن دوستم :)            
کجاش خوبه بچه ی توسن رشدبایدبخوره ن شیرن گوشت پس چی!خدابزنه توکمرادم های بی مثعول وبی فکرک نمیبینن د ...

اره عزیزم حق داری به خدا

ایشالا خدا نابودشون کنه

پیج

کاش پیشت بودم برات غذا میفرستادم خیلی دوست دارم به خانم حامله ای که غریبه غذا بدم

قربون دل مهربونت برم😍😍

تو حق نداری ب چیز های منفی فکر کنی ...تو از جنس خدایی   و خدا سرشار از انرژی مثبته                                          لبخند بزن دوستم :)            
چی هس طز تهیه لطفا

خیلی سادست غذای شیرازیه

سیب زمینی اب پز میکنیم نگینی خورد میکنیم بعد پیاز داغ درست میکنیم سیب زمینی میریزیم توش با سبزی خوردن و لیمو نوش جان میکنیم

السلام علیک یا اباعبدالله و علی الارواح التی حلت بفنائک، علیک منی سلام الله ابدا ما بقیت و بقی اللیل و النهار و لا جعله الله آخر العهد منی لزیارتکمالسلام علی الحسین و علی علی بن الحسین و علی اولاد الحسین و علی اصحاب الحسینو رحمة الله و برکاته همتا هم نداری که وقت نبودنت به دلم وعده بدهم شاید مثلش را پیدا کنم! آقای بی همتای من بیا  اللهم عجل لولیک الفرج
اسمشم خوشمزه بنظر میاد... تونستی بگو چگوووونه درستش میکنی؟؟ 

عدس و با پیاز نگینی خرد شده رو میذارم با اب نیمپز شه بعدش برنج و سبزی و سیر اضافه میکنم با اب.قلم 

یه ربع به پخت کامل غذا کاکوته خشک میریزم

ادویه هم من فقط نمک میزنم ولی فلفل هم میزنن

میتونی با ماست هم بخوری.

همیشه در همه حال به خدامون امیدوار باشیم
اره عزیزم حق داری به خدا ایشالا خدا نابودشون کنه

توکل بخداخداخودش کمک کنه ممنون گلم ایشالله اون روزهم میرسه ک ماهاهم خوشحال بشیم

میشه مهون دلاتون یه صلوات خیلی نیازمندخدامم توروخداقسم😭
چجوردرست کردی

کاری نداره نخود ها رو شب قبل خیس میدی بعد فرداش چرخش کن تا ریز بشه بعد توش پیاز و سیررنده کن، تخم مرغ رو با توجه با حجم نخودت بزن یا یکی یا دوتا من برای بیست چهارتاش دو تا تخم مرغ زدم بعدم یا با دست یا دستگاه مخصوصش گرد کن بزار تو ماهیتابه که توش روغن ریختی و داغ شده دقیق مثل کتلت درست کردنه. نمک فلفل هم بزن فقط زردچوبه نزن چون طعمش عوض میشه اونوقت دیگه فلافل نمیشه همین