2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من حامله ام نمیتونم غذا درست کنم شهر غریب تنها گیر کردم هیشکی ام‌نیس برام یه غذا بیاره 😣😣😣😣

ای جانم 

کاش نزدیک بودی من برات میاوردم 

خودت درست کن اشکال نداره

پیج

سيب زميني نگيني رو سرخ ميكنيم بعد يكم چرخ كرده و پياز رو باهم تفت ميديم و در نهايت لوبياسبز هاي نيم ...

ممنون عزیزم...معلومه خوشمزس وای دلم خواس😕😋

نصفِ اینایی که خدارو قبول دارن،خدا قبولشون نداره..
نوش جونتون  چون دلم میخواد غذای جدید درست کنم  همیشه معضل دارم

فداتشم

من وقتی گشنم میشه ب پیجت سر میزنم و 

همیشه تحسینت میکنم😍

امروز شعر خوندن ترانه جانو دیدم بی نظیرِ مثل مامانش😘😘

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40
من حامله ام نمیتونم غذا درست کنم شهر غریب تنها گیر کردم هیشکی ام‌نیس برام یه غذا بیاره 😣😣😣😣

کاش پیشت بودم برات غذا میفرستادم خیلی دوست دارم به خانم حامله ای که غریبه غذا بدم

من ۳ تا دختر دارم خیلی دوستشون دارم 
ممنون عزیزم...معلومه خوشمزس وای دلم خواس😕😋

عاليه😍😍 حتي من بعضي وقت ها كه چرخ كرده نداشته باشم نميزنم ولي بازم خوشمزست😋

آهااااي تويي كه از من خوشت نمياد  آره دقيقا با خودتم دوست عزيز  به خودت بگير دقيقا   بدون حسمون دو طرفه ست  منم ازت خوشم نمياد كه هيچ، ازت متفرم  نبينمت تو تاپيكام يا ريپلايام  خوش گلدي... ببينمت گزارش ميخوري👊🏻 بدون حتي ارزش نداري نتمو صرفت كنم جوابتو بدم  پس جوابتو ندادم، آب بريز نسوزه  
اشکال نداره اتفاقا برای شام سبک خوبه نوش جونتون

کجاش خوبه بچه ی توسن رشدبایدبخوره ن شیرن گوشت پس چی!خدابزنه توکمرادم های بی مثعول وبی فکرک نمیبینن دردهامون و

میشه مهون دلاتون یه صلوات خیلی نیازمندخدامم توروخداقسم😭