2777
2789
فداتشم من وقتی گشنم میشه ب پیجت سر میزنم و  همیشه تحسینت میکنم😍 امروز شعر خوندن ترانه جانو ...

قوربونت برم مهربون 

لطف داری💕💕💕💕💕😘😘😘😍😍😍😍

پیج

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

خیلی سادست غذای شیرازیه سیب زمینی اب پز میکنیم نگینی خورد میکنیم بعد پیاز داغ درست میکنیم سیب زمینی ...

اره خوردم ولی اسمشو نمیدوستم ما میگیم سوغان تو

ترکیم. واقعا خوشمزش

همیشه در همه حال به خدامون امیدوار باشیم
عدس و با پیاز نگینی خرد شده رو میذارم با اب نیمپز شه بعدش برنج و سبزی و سیر اضافه میکنم با اب.قلم&nb ...

مرسی, من عاشق انواع آشم. 

نوش جونتووووون

چادرعزیزم تو فرم عاشقی و تاج بندگی منی , هرکه مرا ببیند میفهمد من عاشق حضرت مادر شده ام...

کوکو سیب زمینی با نون و ماست و خیار و گوجه و پیاز که زدیم به بدن😋

دوستان و خانم های نی نی سایتی عزیز اگر علاقه مند به زایمان طبیعی هستید و بخاطر سابقه سزارین فرصت تجربه این قسمت از علاقه مندی تون را از دست دادید پیشنهاد می کنم به این تاپیک مراجعه کنید تا از تجربیات من و دوستان من که موفق به زایمان طبیعی بعد از سزارین شدیم استفاده کنید😊

خورشت بادمجون جا نیفتاده خوردیم, همسرم باید میرفت جلسه ی ساختمون... هول هولکی گفت بیار بخوریم من برم... 😁😍

ولی خوشمزه بود جاتون سبززززز

چادرعزیزم تو فرم عاشقی و تاج بندگی منی , هرکه مرا ببیند میفهمد من عاشق حضرت مادر شده ام...
مرسی, من عاشق انواع آشم.  نوش جونتووووون

فدات عزیزم

کاش نزدیک بودی برات میاوردم 

اونقد پختم که هم به مادرشوهرم دادم هم فردا برا مامانمینا میبرم

همیشه در همه حال به خدامون امیدوار باشیم
واي من جون ميدم برا خورشت كرفس دوست دارم همش بخورم نوش جونتون    

جات خالی شکلات جان😍😘

منم عاشقانه میخورم کرفسو😁😁😁

این کارما رو هم از فضای مجازی یاد گرفتید، وگرنه قبلا میگفتید حضرت عباس زد به کمرش