2777
2789

بخدا فوش نمیدم راست میگم . بچه ها شما بگین 

یه دختری تو پیج نوشته «««ببخشید منو»»» .... دچار مشکل خود... ار.. هست . از وقتیم این مشکلو داره روی تموم زندگیش و سلامتیش تأثیر گذاشته و فلان. من نظر دادم همه چیز بخاطر اون گناهت نیست بعضیاش رو باید دکتر بری خوب میشی، بعضیاشم باید بری پیش روانشناس و اینکه یه ازدواج خوب با یه مرد خوب داشته باشی ( البته الان که اوج تورم و گرونی هست واقعا). اما خب گناهتم و انجامش بهت ضرر زیاد میزنه در کل اصلا موافقش نیستم.

برگشته بهم میگه   تو میگی این کار درسته!!!! نه تو میگی هیچ ضرری نمیرنه!!!!تشویقم میکنی انجامش بدم!!!!!!!!!!!!  گفتم آخه گردن شکسته کی بهت گفتم کارت درسته! شاید مریضی تو بدنت داری که مدام مریض میشی و مشکلات برات پیش اومده .... شاید نیاز داری با روانشناس صحبت کنی اصلا درباره زندگیت بگی، خودت، کارت، روابطتت با پدر و مادرت! 

چرا بعضی مردم انقدر نفهمن؟ کمکشون میکنی شرمنده پاچه آدمو میگیرن؟؟؟؟؟؟

اره برای منم پیش اومده

یه کاری برای طرف میکنم بعدش که کارش تموم شد میفته به جونم اگرم ازش کمکی بخوام نمیکنه😕😕😒😒

باید دنیا را کمی بهتر از آنچه تحویل گرفته ای ، تحویل بدهی.اینکه بدانی حتی یک "تو" ، با بودن "تو" راحت تر نفس میکشد یعنی موفق شده ای.❤💛#"گابریل گارسیا مارکز"

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

منم توی یه تاپیک برای یکی که میخواست پولشو بذاره تو بانک نوشتم نذاری بهتره، گفت خجالت نمیکشی دروغ میگی؟ 😐😐 حالا من موندم دروغم چی بود این وسط😑😑😑

منم کفتم خودت خجالت بکش، حیف راهنمایی واسه تو

کج کلاه خان یارمه

واقعا ربط دادن بعضی چیزا به بعضی چیزا باعث می شه هر دو مورد اهمیتشونو از دست بدن و مسخره به نظر برسن!

هر مشکلی رو باید از راه خودش حل کرد.

مردمم عصبانین...صبر و حوصله ندارن. ولی گذشته از این، گاهی یه چیزایی از بچگی رفته تو مغز آدما که بیرون اومدنش خیلی سخته...دیوار می کشن دور مغزشون.

زنده باد هیولای اسپاگتی پرنده!

شماها دیگه چقدر اعصاب دارین توو اینستا هم بحث میکنین.خیلی از  آدماش رد دادن.خوب کم داره

وقتی دماغت میاد پایین دیگه نکشش بالا، آخه اگه اون بالا جا بود که نمی اومد پایین...                                         کاربری عی نه چندان قدیمی ام.عضویت:😨۱۳۵۷/۱۱/۲۲
منم توی یه تاپیک برای یکی که میخواست پولشو بذاره تو بانک نوشتم نذاری بهتره، گفت خجالت نمیکشی دروغ می ...

ای بابا😁😁😅😅

باید دنیا را کمی بهتر از آنچه تحویل گرفته ای ، تحویل بدهی.اینکه بدانی حتی یک "تو" ، با بودن "تو" راحت تر نفس میکشد یعنی موفق شده ای.❤💛#"گابریل گارسیا مارکز"

آره متاسفانه خیلی زیاد شد

من میگم فشار اقتصادی مغز مردم رو تعطیل کرده

قبلا یکی بد رانندگی میکرد خودم از اون آدمایی بودم که میگفتم باید یکسره بوق رو براش نگه داری چند نفر نگاش کنن خجالت زده بشه دیگه خوب رانندگی کنه شاید،اما الان معتقدم بد رانندگی کردن که هیچ اگه بهت فحش ناموسی هم دادن نشنیده بگیر و رد شد،مردم همه قاطین

آخرین موردی که از این حالتا دیدم تو درمانگاه یه شیرخوار داشت شیر میخورد پرید تو گلوش،پرستار سریع از اتاق تزریقات اومد بینیش رو گرفت بچه خوب شد،لحظه اول حالت خفگی بهش دست داد ولی سریع راه نفسش باز شد حالا پدرش کلی با پرستار دعوا کرد که تو چرا دخالت کردی به تو چه داشتی بچه رو میکشتی و از این حرفا

من با چشم خودم دیدم هر کس هر کسی رو قضاوت کرد، با گذشت زمان بدتر از اون شد، اینو اینجا نوشتم یادم بمونه کسی رو سرزنش نکنم🤐

من یه بار به لحن خیلی مهربون به طرف گفتم عرق نعنا هیچ ضرری تو بارداری نداره عزیزم. گفت باشه تو خوبی!!!😑😑

ارزش ندارد که آدمی برای مبارزه کردن با کوتَه فکران، خود را آزرده سازد؛ زیرا پیروزی بر آن‌ها هیچ ارزشی ندارد.   میکل_آنژ

این خانم که تعریف کردی اصلا متوجه حرفای شما نشده یعنی دچار بدفهمی بوده از اون ورش دراومده

ولی درکل با تایپیکت موافقم به کرااااااااات پاچه ماهم گرفته شده کلا پاچمون که چه عرض کنم آدم های بی چشم و روی نامحترم تا خشتک شلوارمون رو پاره پوره کردن از بس گاز گرفتن عین....

خیلی ببخشید دوستان دلم خیلی از آدم های بی چشم و رو پره!

کلا تو اینستا نمیشه هیچ کامنتی گذاشت.

اینجام اینجوریه نظری رو مخالف باشن حمله میکنن

دست و پا گیر ترین منتظرَت من هستم...بخورَد توی سرم ناله ی یا بنَ الحسنم..اللهم عجل الولیک الفرج