2777
2789

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من خودم شیمی جلسه ای ۱۲۰تومن میگیرم الان  جلساتمم یک ساعت و نیم هستش ولی تضمینی کار میکنم

یعنی ساعتی ۸۰ درسته؟

سنگ گران در دست ایام مغلوب آب نرم میگردد سرانجام
اره عزیزم

والا من زبان ساعتی ۵۰ میگیرم. حتی کودک

.یه تعداد خانم دو سالی هست شاگردمن ولی چون مشغله دارن کند پیش میرن. تا حالا  جلسه ۱/۵ ساعته ۵۰ میگرفتم. دیدم خیلی کمه. الان گفتم ساعتی ۵۰ وحشت کردن. انگار خبر از قیمتا ندارن.

سنگ گران در دست ایام مغلوب آب نرم میگردد سرانجام
والا من زبان ساعتی ۵۰ میگیرم. حتی کودک .یه تعداد خانم دو سالی هست شاگردمن ولی چون مشغله دارن کند پی ...

ببین خب تعداد جلسات بالا باشه نرخ بالا نمیدن 

من میگم ۱۲۰چون ی کتابو تو ۵جلسه تموم میکنم 

ولی خب فک کن ی شاگرد زبان هفته ای دوجلسه بخواد منطقیش اینه کمتر باشه

when life puts you in tough situations Dont say   why me say TRY ME

من میشناسم معلم خیلی با سواد که ساعتی بیست میگیره😕

یکی تو بیست و سه سالگی ازدواج می‌کنه و اولین بچه شو ده سال بعد به دنیا میاره، اون یکی بیست و نه سالگی ازدواج می‌کنه و اولین بچه شو سال بعدش به دنیا میاره. یکی بیست و پنج سالگی فارغ التحصیل می‌شه ولی پنج سال بعدش کار پیدا می‌کنه، اون یکی بیست و نه سالگی مدرکشو می‌گیره و بلافاصله کار مورد علاقه شو پیدا می‌کنه. یکی سی سالگی رئیس شرکت می‌شه و در چهل سالگی فوت می‌کنه، اون یکی چهل و پنج سالگی رئیس شرکت می‌شه و تا نود سالگی عمر می‌کنه.تو نه از بقیه جلوتری نه عقب تر. تو توی زمان خودت زندگی می‌کنی؛ پس آروم باش، از زندگی لذت ببر و خودت را با دیگری مقایسه نکن
کلاسهای خصوصی رو کجا برگزار میکنین؟ میرین منزل شاگرد؟

من قبلا ک‌اموزشگاه میرفتم 

الان دگ شاگردام سالهاس منو میشناسن یا از طرف خودشون شاگرد جدید معرفی میشه منو میشناسن خودشون میان منزل من

when life puts you in tough situations Dont say   why me say TRY ME
من فیزیک وزیست برای دخترم گرفتم جلسه ای100و130 فقط پولم روحروم کردم بچه خودش بایددرس روسرکلاس یادب ...

دقیقا..اگه کسی نخواد بخونه اسمون ب زمین بیادم  نمیخونه .باید بچه خودش بخواد در درجه اول

تیکر  قبولیم تو دانشگاه خرم اباد یا اصفهانه😍😍😍
من قبلا ک‌اموزشگاه میرفتم  الان دگ شاگردام سالهاس منو میشناسن یا از طرف خودشون شاگرد جدید معرف ...

ایگوانا چه جالب ..من فکر میکردم تو دانشجو بازیگری هستی 

تیکر  قبولیم تو دانشگاه خرم اباد یا اصفهانه😍😍😍