2777
2789
عنوان

چرا مردم اینقدر پول پرست شدن ‌؟

| مشاهده متن کامل بحث + 685 بازدید | 26 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چون یه عده به ازدواج به چشم یه پل نگاه میکنن که عقده ها و کمبود های خونه ی پدرشون رو جبران کنه.

دختر مذکور تو خونه ی باباش احتمالا شدیدا حسرت اینا رو داره

هر وقت امکانش پیش اومد بی ادبا رو باید خورد 😊
تو اين وضع  بد اقتصاد جامعه كه معلوم نيست فردا بيدار بشيم چ خبره هر روز يه خبر بد ميشنويم اونوق ...

دقیقا !! خیلی باید پرو باشی تو این اوضاع همچین چیزی بخوای اون از دوست پسرت !! 

یکی از بدیهای این روابط و دوستیها همینه. دختره از پسر توقع خرج داره، پسره چون محرمش نیس زورش میاد خرج کنه، بعد دختره ممکنه کلی پسره رو تیغ بزنه

و ازهمع بدتر اگه رابطه جسمی بینشون باشه دختره جسمی هم آسیب نخوره، روحی خیلی آسیب میخوره. 

ان شاالله همه جوانها بتونن ازمسیر درست و سالم و‌پاک با شخص موردنظرشون آشنا شن و ازدواج کنن و دچار تبعات وافر اینجور روابط نشن

سربازی هستم/که به کشتن وقت میروم/تا دوردستها/پرچم دشمن خانگی.....من مومن یامذهبی به معنای کاملش نیستم، فقط دوست دارم که باشم_مشغول فراگیری چهارمین رشته تحصیلیم هستم.من عاشق  کمک کردنم : از طب سنتی واسلامی،سلامت،روانشناسی،مسایل مذهبی،ادبیات و فرهنگ و برخی موضوعات اطلاعات نسبی دارم : اگر ضرورتی بود بپرسید،شاید کمکی ازم براومد _از همه مهمتر:من محتاج دعای همه عزیزان هستم،باسپاس    
یکی از بدیهای این روابط و دوستیها همینه. دختره از پسر توقع خرج داره، پسره چون محرمش نیس زورش میاد خر ...

به نظرت این جور دختر ها اسیب روحی میدونن چیه ؟‌اینا گرگ هستن 

نگفتید بینشان رابطه...هست؟

راستش نپرسیدم ولی اگر هم باشه دلیل نمیشه که یه نفر همچین تقاضایی بکنه ! ادم باید برای خودش ارزش قائل باشه خیلی چیپه یه دختر تقاضای پول بکنه ! این دولت مردم رو جوری بار اورده که یکسری گدا گشنه شدن رسما گدایی میکنن