2777
2789

اینقد تیکه پرونده که دیگه یادم نیست خدا خودش نشون همچین ادمای عقده ای بده

ولی خداروشکر من ناراحتیم فقطزلحظه ای کینه از کسی به دل نمیگیرم ولی همیشه بدی بهتر از خوبی تو ذهن میمونه

وخدایی که برایم کافیست❤❤❤❤

گفت  خداروشکر نوه ام(دخترم) شکل باباشه وخوش شانس گفتم خداروشکر بختشم به باباش رفته گفت مگه بخت تو بده گفتم نه بخت باباش بهتره😅

قد ۱۶۷ وزن شروع:۸۸/۵۰۰  وزن فعلی77/300.  هدف اول ۷۴. هدف دوم۷۱       هدف سوم۶۹   هدف چهارم ۶۵  هدف پنجم ۶۲

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

لباس شوهرمو بو کرد گفت بوی گل میده   به

من میدونستم گذاشته که بشوره و خیلی کثیفه، گفتم بوی عرق میده اه   

خواستم وسط این همه ناراحتی بخندین

برای شادی روح مامانم صلوات می‌فرستید لطفاً
پوووست دوستت کنده ست خخ

الان کنده شده حسابی روز نامزدی از ارایشگاه اومد رف سلام کنه بهش گف حواسم بهت هستا زیر چشمی مراقب رفتاراتم بعد پسرش نیگه زشته مامان دوستم میگه عزیزم شوخی میکنه  مامانه میگه تخیرم جدی جدیم تعجبم دوستم خیلی هاره زبونش کوتاه شده واسه اینا

مادر نامزد سابقم یه بار قبل خرید نامزدی بهم گفت میخای بری بازار چی بخری؟؟؟هرچی لازم باشه خودم برات خریدم.سلیقه مم خوبه  فکر کن میرزن ۷۵سالشه...

آرامش است؛ عاقبت اضطراب‌ها....خلاصه که اینقد غصه نخورید بالاخره خوب میشه، قشنگ می‌شه، می‌رسیم، می‌بینیم، می‌خندیم👍😍😀

برادر شوهرم که  بعد از ۵ سال بچه دارشدن .دخترشون تازه ۶ ماهشه پیش منو شوهرم بود اونام بیرون بودن میخواستن برن خونشون با صدای بلند گفت دخترمون بیارین اگه شما میخواین واس خودتون یکی درست کنین 😥😞.ما الان ۱ سال و نیمه ازدواج کردیم و ۸ ماهه اقدام کردیم 😞

برای باردار شدنم چندتا صلوات میفرستی؟؟؟💔💔😢😢😢

من تا سه سال اول خودم بچه نمیاوردم مادرشوهرم اصلا تو زمان عروسی هیچ کاری نکرد از غریبه ها بدتر بود حتی تو عروسی انوقت به شوهرم آدرس دکتر داده بود که زنت مشکل داره بچه دار نمیشید ببرش پیش این دکتر یکی نیست بگه تو که اون موقع مادری نکردی الانم بروکنار خودم صلاح زندگیم رو میدونم

یه بازم بهم گفت پدرت دروغگوه  ...چون یه هفته بازدید از اینازو انداخته بودن عقب...بعدش دیگه اون آدم سابق نشدم  

آرامش است؛ عاقبت اضطراب‌ها....خلاصه که اینقد غصه نخورید بالاخره خوب میشه، قشنگ می‌شه، می‌رسیم، می‌بینیم، می‌خندیم👍😍😀
مادر نامزد سابقم یه بار قبل خرید نامزدی بهم گفت میخای بری بازار چی بخری؟؟؟هرچی لازم باشه خودم برات خ ...

منا خرید هیچ کدوم از کادو هام نبردن و خرید عروسی هم نبردنم خودشون خریدن .اونم فقط چیزای الکی که تو چش مردم باشه 🙁

برادر شوهرم که  بعد از ۵ سال بچه دارشدن .دخترشون تازه ۶ ماهشه پیش منو شوهرم بود اونام بیرون بود ...

شوخی بوده فک کنم...

منا خرید هیچ کدوم از کادو هام نبردن و خرید عروسی هم نبردنم خودشون خریدن .اونم فقط چیزای الکی که تو چ ...

غلط کردن...ایقد بهم برخورد...ایقد بدقولی کردن...که زدم کاسه کوزه شون ریختم به هم...پشت سرم پزم به فک فامیلشون میدادن...جلو روم قد یه جو بهم احترام نمی ذاشتن...از بس ندید بدید بودن