2789
گفت پسرم خیلی خوبه باید پاشم ببوسی.😐

از دید خانواده شوهر عروس باید دستبوسی کنه همیشه خخ

حالا خوبه به تو گفته شوهرت ببوسمال ما میگه باید همه خانواده شوهر ببوسی!

با هرچه عشق نام تو را می توان نوشت...با هرچه رود نام تو را می توان سرود...بیم از حصار نیست که هر قفل کهنه را...با چشم های روشن تو می توان گشود

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

حرف که خیلی میزنه کلا زبونش نیش داره این رو دخترش میگه!! 

آخرین بار شوهرم از دستش ناراحت بود نمیرفتیم خونش . به ناحق بهم گفت اگه برا خواهرت خواستگار آمد امدن از من سوال کردن میگم اصلا اهل رفت و آمد نیستین! من هیچی نگفتم

بعد از یک ماه خبر صیغه شدنش رسید به شوهرم خونمون راهش نمیده‌. تو خیابون هم دید مادرش رو نگاهش نکرد 

ولی خدا شاهده من هنوزم میگم مادرته ببخشش ...

ولی خدا خوب بزرگیش رو به مادر شوهرم نشون داد

مطمئنم خدایی که من رو خاص کرد با این بیماری ، توان خاصی هم بهم داده که از پسش بربیام 🎗🎗🎗 

کینه ای بودنشون ..بی اهمیتی کردن...بی محلی کردناشون...من احترام بزارم اونا بی احترامی کنن یادم میوفته قلب درد میگیرم ب خدا

غم روزی مخور برهم نزن اوراق دفتررا.....که یزدان قبل طفل پرکند پستان مادر را .....

گوشت قربونی تازه رو خودش فریز کرده ازگوشت قدیمی به من داد اونم نمیخاست بده یادش انداختن داد

نوشته بود؛کسی راچنان دوست داری که برایش بجنگی ؟نوشتم :ازجنگ ها برگشتم،بازخم و موی سپید و یادگرفتم صبور باشم،و به تماشا قانع
مادرشهر دوستم روز بله برون بهش گف ای مراقب باش پشتت ب من حواست باشه الان چیزی نمیگم گفتم بدونی  ...

پوووست دوستت کنده ست خخ

با هرچه عشق نام تو را می توان نوشت...با هرچه رود نام تو را می توان سرود...بیم از حصار نیست که هر قفل کهنه را...با چشم های روشن تو می توان گشود
دخالت و تو نطفه خفه کن  سعی کن شوهرت تو تیم تو باشه

میخواستم برم ارایشگاه گفت محرمه نرو ولی روز دوم سوم محرم به خواهرشوهرم میگفت برو ارایشگاه میخوای بری روضه این درحالیه که من ده روز ابروهام را برندارم انگار جنگله و خواهرشوهرم سالی یه بار ابرو هاش در نمیاد 🤐