2777
2789
عنوان

تغیر ظاهر

818 بازدید | 21 پست

سلام به همه مامانا

من الان دو تا پسر ۱ و ۳ ساله دارم در طول روز کلا درگیر کار خونه و بچه ها و آشپزی هستم طوری که کلا خودم رو فراموش کردم .۲۹ سالمه ولی ظاهرم شده شبیه ۵۰ ساله ها.دیگه خسته شدم تو رو خدا کمکم کنید چیکار کنم کلا همه چی دیگه یادم رفته. به نظرتون از کجا شروع کنم

منم صبحي شروع كردم ماسك گذاشتم امشبم وقت كنم ميرم ارايشگاه

اي اميد نااميدا حسييييين😢.                                           تو رژيمم🥰وزن فعلي ٧٣/٤😫هدف اوليه٧٠😣هدف دوم٦٧🙁هدف سوم٦٤😕هدف چهارم ٦١🙂هدف پنجم٥٨☺️هدف ششم٥٥😊انشاالله تا ابان ماه بهش ميرسمممممم🥰🥰🥰😍 

برو ارایشگاه موهاتو ابروهاتو مش و اصللح کن

لباسای کهنتو بنداز دور

ورزش برو

همیشه موهات حتی شده الکی با یه گیره مرتب باشه

پروردگارم، به کدوم نامت بخونمت؟ به کدوم عزیزت قسمت بدم؟ از کدوم بنده ات بخوام دعا کنه؟ معجزه کن سرطان هیچوقت از هیچ راهی به تن خواهرم برنگرده🌷 

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

از لاک شروع کن حتی اگه ناخونات کوتاه باشن‌

عطر بزن ، رژ لب بزن ، مهم نیست که ارایشت کامل نباشه، یه رژ و خط چشم عالیه

در اولین فرصت کرم دور چشم بخر

آرایشگاه برو و مدل موهاتو تغییر بده

چشم های او ضریح مقدسند، منزلگاه ابدی بوسه

تو خونه ی کرم پودر سبک بزن با خط چشم و رژ

همیشه بعد از حموم مام  بزن تا بوی بد ندی

عطر بزن ب خودت. دست و پاهاتو لاک بزن

موهاتو همیشه ی مدلی بده. ی بار دم اسبی ببند، ی بار گیس، ی بار کج، ی بار باز و...

لباسای کهنه رو دستمال درست کن. چند دست لباس خونه ی خوشگل و شاد و فانتزی بخر

موهام خیلی بلند و لخته به نظرتون چه مدلی کوتاه کنم

خوش ب حااااالت. کوتاهشون نکن توروخدا 😣😣😣

موهاتو دو گوشی گیس کن خیلی خوشگل میشی.

لخت هم هست نیازی ب اتو و سشوار نداره.😍😍😍

اینو در نظر بگیر هر چقدر بشوری و جمع کنی هیچکس ازت تشکر نمیکنه ولی ظاهرت اراسته باشه حداقل اینه خودت خوشحالی و انگیزه داری واسه زندگی کردن . وقتی خودت از خودت ناراضیه ببین شوهرت چی میکشه .

انقدرا سخت نیس که یه رنگ کردن یه رژ زدن ورسیدن در کل یه رنگ کردن 1ساعت تو خونه زمان ببره .

یه کرم و ارایش هم همین طور . شبا وقتی میخوای بخوابی یه چیزی بزن بصورت که براق بشه .

گلاب و عسل . سفیده تخم مرغ . نشاسته .

اول خودت واسه خودت ارزش قایل شو بهونه بچه نیار .حتی بچه های الان از مامانای شلخته خوششون نمیاد پسره من که قشنگ میگه با اینکه 5سالشه چون واقعااا میفهمن 

ببین منم مثل توام...

دوتا پسر ۳ساله دارم با یه عالمه کار خونه....

ولی مگه تمیز کردن خونه چقد طول میکشه؟؟؟؟بیشتر از دوساعت؟؟؟آشپزی چی؟؟بیشتر از یک ساعت؟یک ساعتم بذاریم واسه عوض کردن لباس بچه ها و غذا دادن و اینا.....

جمعا میشه ۴ساعت....از صبح پاشو و این چهار ساعتو کارای خونه رو انجام بده.غذاتم همون صبح بپز بذار کنار.

بعدش برو یه دوش بگیر و آرایشتو بکن.موهاتو اتو یا سشوار بکش.میدونم که خونه ای ک بچه کوچیک داره تمیز نمیمونه.اما تو کارای اساسی رو بکن.ریخت و پاشای معمولی رو بعد از حمام و آرایشم میتونی انجام بدی.

به خودت روحیه بده والا از پا میوفتی دوستم

هرچقدرم که صبور باشی....شب موقع خواب تازه داستان شروع میشه......
موهام خیلی بلند و لخته به نظرتون چه مدلی کوتاه کنم

حیفه کوتاه نکن یه هایلات بزن لا به لاش . از سادگی در بیاد .

رنگ نکن که مکافات بشه تو شیتنش بچه شیر میدی ریزش نگیره .

هر روز یه مدل ببند . بباف . دو گوشی ببند نثه بچه ها