2777
2789
عنوان

بی بی جک مثبت یعنی فاجعه😢😢

| مشاهده متن کامل بحث + 2552 بازدید | 207 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم دوستانو بیخیال خودت تحقیق کن وباپزشک مشورت کن طبیعی در حقیقت اصلا روش محسوب نمیشه فقط مکملیه ب ...

اره منم با شما موافقم کلا به قول عزیزی جلوگیری طبیعی خودش یکی از روشهای باردار شدن هست🤣🤣🤣

کاش بودی چند وقت پیش ملت تاپیک زده بودن یقه جر می دادن که جلوگیری طبیعی خیلی هم خوبه😐😐 والا من که فقط حرص می خورم این جور مواقع و دلم میسوزه برای کسایی که می گن شوهرم حاضر نیست کان دوم بزنه خودشون هم به قرص  آی یو دی و یا کان دوم حساسیت دارن. دیگه این جماعت قبل از حرکت مجبورن با خودشون بگن " توکل بر خدا کردیم و     کردیم "

یکی اومد با احساسم بازی کنه گفتم گزارشگر خیابانیه بیخیال شد! 😆😆

مبارک عزیزم .من دخترم ۵ ماه و نیمش بود که حامله شدم خیلی سخت بود واسم اصلا نمیتونیتم قبول کنم تازه زایمان کرده بودم یکم حالم بهتر شده بود ماه اول اصلا حالم خوب نبود کلی غصه میخوردم و گریه میکردم همش فکر و خیال میومد سراغم حتی تصمیم گرفتم سقط کنم چون میگفتم نمیتونم رفتیم پیش یه دکتر مسن نعروف منو منصرف کرد گفت اصلا این کارو نکن حالا که خدا بهت داده بزار با هم بزرگ میشن تو که بعدا میخوای بچه بیاری الان که حامله ای چرا سقط کنی بدنت رو بدی دست تیغ و قرص و هزار تا عارضه دیگه برات بیاره شاید اصلا دوباره حامله نشدی .گفت من از پول بدم نمیاد حاظرم واست سقط کنم ولی اگه مادر و خواهر خودم بود هیچ وقت این کارو نمیکردم.گفت سال به سال همه چی داره گرون تر میشه پس هر چی زودتر بچه بیاری بهتره حرفاش خیلی روم اثر گذاشت یکمم آرومم کرد دیگه گفتم شکر هر چی خدا بخواد قبول کردم البته شوهرم از اول گفت نگه داریم تا چشم رو هم بزاری میگذرع من الان ۲۴ هفتمه باورم نمیشه کی گذشت خوبیش اینه بچمون تنها نیست و خواهر یا برادر داره با هم بزرگ میشن و همبازی و دوست هم میشن.من چون دو تا بچه میخواستم یکم کنار اومدم شاید شما نظرت به یکی بود واسه همین میگی سختته توکل به خدا کن

هر چی آرزوی خوبه مال تو ...

کاملا درکت میکنم عزیزم

ولی این یه هدیه از طرف خداست که با خودش کلی خوشی و برکت میاره

بچه های ناخواسته همیشه بیشتر تو زندگی آدم به کمک آدم میان

میشه واسه صاحب خونه شدنم یه صلوات بفرستین؟😊😙🏡
اره منم با شما موافقم کلا به قول عزیزی جلوگیری طبیعی خودش یکی از روشهای باردار شدن هست🤣🤣🤣 کاش بو ...

آره عزیززم با بعضیا واقعا نمیشه همکلام شد اتفاقا تو تاپیکام هستن از این افراد اگه فرصت کردی برو بخون داشتن منو میزدن انگار من از خودم درمیارم من اموزش میبینم ووظیفمه به عموم انتقال بدم منتها حضوری خیلی راحتتر توجیه میکنم تا مجازی اینجا یه عده هستن حرف پزشک متخصص خودشون قبول ندارن دکتر بهشون دارو میده میان اینجا از نی نی سایتیا نظر سنجی میخوان که استفاده کنن یا نه

🌷من یک سفیر سلامت هستم🌷
وقتی دردای زایمانت شروع شد ... دعاکن . دعاکن بچه اولت بادومی مهربون باشه باهم رفیق بشن و اخلاق اولی ...

اخه من سزارینم 😢😢😢😢 

ممنونم ازت دوستم از خدا میخوام‌خودش همه چیو‌درست کنه برام بچه هام آروم باشن و از پس تربیت جفتشون بربیام 😍😍😍

💕❤تا خدا بنده نواز است ب خلقش چ نیاز💕 ❤
اخه من سزارینم 😢😢😢😢  ممنونم ازت دوستم از خدا میخوام‌خودش همه چیو‌درست کنه برام بچه هام آرو ...

خب قبل سزارینت دعاکن😍😍😍😍😍شاید درد داشته باشی.حتما موقع دنیاامدن که نیست.قبلشم درد هست 😘😘😘😘😘😘😘

لینکشو پیدا کردم . هورا.ورزش اب کردن شکم :https://www.instagram.com/p/BtT02aBgFgz/?utm_source=ig_share_sheet&igshid=149hni6pn37m4  شروع ورزش من ، برای آب کردن شکم ... یازدهم دی نود و هفت😊بود .... ولی بخاطر بعضی مشکلات ... متوقف شده😣😣😣چند روز درمیون ورزش میکنم . امیدوارم بتونم👌...رژیم غذایی ندارم . فقط ورزش . اندازه دورشکم در اغاز کار ۸۸ . باید به شصت و هشت برسونم👌من میتونم 😊