2777
2789
عنوان

بی بی جک مثبت یعنی فاجعه😢😢

| مشاهده متن کامل بحث + 2552 بازدید | 207 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

واقعا فاجعست بايد جلوگيري مي كردي سفت وسخت ، من كه فقط يكي دارم ٩ سالش ه وتمام هميشه در حال جلوگيري ...

نه دیگه شما هم دیگه دیر شده حتما دومی رو بیار فاصلشون کمتر باشه بهتره😄😄

الهی گاهی نگاهی😊☺
میشه یه روش جلوگیری ۱۰۰ درصد ب من معرفی کنید؟؟  من واقعا نمیخوام دوباره ب درد بارداری ناخواسته ...

گذاشتن آیودی توسط دکتر حاذق این پیشنهاد ما برای همه س تنها عوارضش برای یه عده خاص لکه بینی و زیاد شدن خونریزیه پریوده که اونم تا سه ماهه اول در بیشتر مواقع برطرف میشه 

🌷من یک سفیر سلامت هستم🌷
منم میگم ولی باباش قبول نمیکنه میگه تا حامله بشی و بچه به دنیا بیاد یه سال بیشتر طول میکشه.

اشتباهعع خیلی اشتباهه. من شیر به شیر بچه دارم یه دختر یه پسر به خدا سخته

یه روزی رفتیم تو کوچه با دوستامون بازی کردیم بدون اینکه بدونیم اخرین بار بوده😥😣کی فکرشو میکرد یه روز با ادمایی حرف بزنیم که تا اخر عمرمون شاید هیچ وقت نبینیمشون🤩😍
گذاشتن آیودی توسط دکتر حاذق این پیشنهاد ما برای همه س تنها عوارضش برای یه عده خاص لکه بینی و زیاد شد ...

خیلی ممنونم  چند وقت بعد زایمان میشه آیودی گذاشت ؟؟

💕❤تا خدا بنده نواز است ب خلقش چ نیاز💕 ❤
عزیزدلم😢😢😢 الهی بمیرم برات الهی به زودی خدا دامنت رو سبز کنه خودت رو سرزنش نکن عزیزم اینچیزا ...

خدانکنه عشقم. قربون دلت برم دیگه من ❤

آخه هیچی اثر نمیذاره، هیچکس ب دادم نمیرسه...

هرکاری میکنم باردار نمیشم. کلی دعا و نذر کردم بی فایده بود.

چقدر پولامو ریختم دور. چقدر عذاب کشیدم. این داروها میدونی چقد عوارض داره... همشو ب جون خریدم. از دردهای مختلف مُردم و زنده شدم. ولی بازم نشد... دیگه از همه ناامید شدم. از خدا، از اماما، از امامزاده ها، از همه چی... چون هرچی زار زدم زجه زدم  و ی بچه ازشون گدایی کردم هیچکدوم ب دادم نرسیدن. دیگه حتی اسمشونم نمیارم!!!!

خوش ب حالتون ک انقد راحت حامله میشید. قدر خودتونو بدونید خواهشاً و خدا رو  شکر کنید بابتش. خا ...

باورم نمیشه شما داری این حرفو میزنی تو هرتاپیکی باشما همکلام میشم از طرز حرف زدنتون لذت میبرم عزیزم دقیقا ازون روزی که عکس چایمون واست گذاشتم تو ذهنم موندی یادته؟چرا داری ناشکری میکنی عزیز دلم شما راه درمانتو ادامه بده ودرصدش زیادیش و بخدا بسپار هر کس سرنوشتی داره و هرکار خدا حکمتی عزیزدلم امیدوارم بزودی خدا یه یه نی نی ناز بهت بده وهرچی خیره واست پیش بیاد

🌷من یک سفیر سلامت هستم🌷
خواهر شوهر منم همینطوری باردار شد عزیزم الان دوتا بچه هاش باهم بزرگ شدن کلی باهم بازی میکنن نباید م ...

ما حتی یه خونه برا خودمون نداریم

چشم بر هم زدنی مرد کوچک من بزرگمردی میشود که برای نگریستن به چهره ماه مردانه اش باید سربالا کنم

عزیز. من فقط عنوان روخوندم اومدم بگم دقیقا شدی مثل من 

دختر اولم یکساله بود فهمیدم دوماهه حامله م روزای سختی بود دست تنهایی ولی الان کوچکه سه سالشه ومن راحت دیگه میتونم به زندگیم برسم ووقتمو دائم نذارم واسه بچه داری

حالا اینقدر این ناخواسته شیرینه توی کل فامیل تکه از چهره و محبوبیت 

خواستم بگم به خدا توکل کن 

درضمن واسه بارداریم وضع مالی مون افتضاح بود ولی دخترم ۳۵۰۰گرم دنیا اومد

همه ش خواست خداست