f_j مدیر عضویت: 1396/09/03 تعداد پست: 337 عنوان بی بی جک مثبت یعنی فاجعه😢😢 | مشاهده متن کامل بحث + 2552 بازدید | 207 پست بی بی چکم مثبت شد😢😢😢بچم هنو 10 ماهشه چه خاکی تو سرم بریزم؟؟؟روم نمیشه به هیچکس بگم دارم میمیرم فقط میریزم تو خودمنمیخوام ناشکری کنم اما الان اصلا وقتش نبوداصلاااااااااااااااا چشم بر هم زدنی مرد کوچک من بزرگمردی میشود که برای نگریستن به چهره ماه مردانه اش باید سربالا کنم 1397/07/02 | 08:39 5 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
f_j مدیر استارتر عضویت: 1396/09/03 تعداد پست: 337 الهییی چه سخت. تا بیاد دوسالش میشع میشن همبازی فقط اولش دیگه کلی سختی میکشی . مبارکت ب ... قربون خدا برم اما هدیش خیلی ناگهانی و بدون امادگی بود چشم بر هم زدنی مرد کوچک من بزرگمردی میشود که برای نگریستن به چهره ماه مردانه اش باید سربالا کنم
f_j مدیر استارتر عضویت: 1396/09/03 تعداد پست: 337 تحملتو ببر بالا و از فرصت پیش اومده استفاده کن. مطمئن باش سختیشو که بگذرونی تا آخر عمرت از اینکه دو ... خیلی سختمه نمیتونم اصلا داغون شدم چشم بر هم زدنی مرد کوچک من بزرگمردی میشود که برای نگریستن به چهره ماه مردانه اش باید سربالا کنم
f_j مدیر استارتر عضویت: 1396/09/03 تعداد پست: 337 مبارکهههههههههههه .....سخته ولی برای بعدها خیلی خوبه باهم بزرگ میشن دلم میخواد بمیرم اصلا به بعدها نرسم چشم بر هم زدنی مرد کوچک من بزرگمردی میشود که برای نگریستن به چهره ماه مردانه اش باید سربالا کنم
f_j مدیر استارتر عضویت: 1396/09/03 تعداد پست: 337 کاش ونم دومی اینجور میشد حالا بچع هام دوتاشوت با هم بزرگ میشدند ولی مصلحت خدا برام این نبود ولی برای ... خیلی سخته مطمئنم شمام اگه اینجوری حامله میشدی اعصابت بهم میریخت چشم بر هم زدنی مرد کوچک من بزرگمردی میشود که برای نگریستن به چهره ماه مردانه اش باید سربالا کنم
elliin عضویت: 1396/11/11 تعداد پست: 5115 دلم میخواد بمیرم اصلا به بعدها نرسم وای ناراحتی نداره فکرکن بچه هات دوقلون چشم روحم بزاری دوتاشون باهم بزرگ میشن دیگه هم تا اخر راحت میشیالان سنت کمه حوصله ت بیشتره هم به نفع خود بچه هات میشه که تنها نیستن هم خودت یهو سختی میکشی بعدش راحتی لطفا فقط یه صلوات برای سلامتی اقا امام زمان💕
f_j مدیر استارتر عضویت: 1396/09/03 تعداد پست: 337 منم یکسال اول بعد زایمان هم قرص خارجی خوردم هم جلوگیری طبیعی داشتم که نکنه یهوباردار نشم.. باوحودیکه ... نمیدونم چرا اینجوری شد😢😢 چشم بر هم زدنی مرد کوچک من بزرگمردی میشود که برای نگریستن به چهره ماه مردانه اش باید سربالا کنم
f_j مدیر استارتر عضویت: 1396/09/03 تعداد پست: 337 منم دلم بچه میخواد ان شاالله خدا از بهتریناش بهتون بده چشم بر هم زدنی مرد کوچک من بزرگمردی میشود که برای نگریستن به چهره ماه مردانه اش باید سربالا کنم
f_j مدیر استارتر عضویت: 1396/09/03 تعداد پست: 337 گلم من چهارماهه بود بچه اولم فهمیدم حامله شدم😕خیلی سخت بود ولی گذشت.الان هم میگم چه خوب شد امد باهم ... من نمیگم اصلا بچه نمیخواستم چرا میخواستم اما نه به این زودی حداقل پسرم بتونه ازپس کارای خودش بربیاد چشم بر هم زدنی مرد کوچک من بزرگمردی میشود که برای نگریستن به چهره ماه مردانه اش باید سربالا کنم
خطکش عضویت: 1396/09/05 تعداد پست: 14352 سخت نگیر دوست من. با چند تا خانم که بچه با فاصله کم دارن بپرس خوبیاشو ببین .. نترس . سخت هست ولی نشدنی نیست اینطوری پسرت هم خودساخته تر بار میاد
f_j مدیر استارتر عضویت: 1396/09/03 تعداد پست: 337 کاش واسه من مثبت میشد ای خدا ماکه التماس میکنیم چی ان شاالله خیلی زود مثبت شه چشم بر هم زدنی مرد کوچک من بزرگمردی میشود که برای نگریستن به چهره ماه مردانه اش باید سربالا کنم
f_j مدیر استارتر عضویت: 1396/09/03 تعداد پست: 337 اتفاقیه که افتاده بپذیرش وگرنه بهت سخت تر از اینی که هست میگذره نمیتونم چشم بر هم زدنی مرد کوچک من بزرگمردی میشود که برای نگریستن به چهره ماه مردانه اش باید سربالا کنم
shozi عضویت: 1397/06/30 تعداد پست: 4185 ان شاالله خیلی زود مثبت شه مرسی عزیز دل مامان پس کی میای .شاید خدا نخواد هیچ وقت من مامان بشم ولی فکرشم دیونم میکنه .یا ضامن اهو بطلب
f_j مدیر استارتر عضویت: 1396/09/03 تعداد پست: 337 دقیقا الان منم تو دلم میگفتم خوش بحالت استارتر درسته اولش سخته اونم خیلی برات ولی بعدش خیلی ... آخه من کسی بودم که اعتقاد داشتم بچه پشت سر هم اصلا خوب نیس اولی خیلی اذیت میشه خودمم دیوونه میشم چشم بر هم زدنی مرد کوچک من بزرگمردی میشود که برای نگریستن به چهره ماه مردانه اش باید سربالا کنم
f_j مدیر استارتر عضویت: 1396/09/03 تعداد پست: 337 یه اشناهامون هفت سال بچه دار نشد بعد مثله شما بچه دار شد خیلی سختش بود اخه کار میرفت ولی ... من اصلا نمیتونم بع چندسال دیگه فکرکنم ما هنوز خیلی عقبیم از بعضیا چشم بر هم زدنی مرد کوچک من بزرگمردی میشود که برای نگریستن به چهره ماه مردانه اش باید سربالا کنم
f_j مدیر استارتر عضویت: 1396/09/03 تعداد پست: 337 ناشکری نکن هر بچه ای با خودش خیر و برکت داره عزیزم منکر سختی هاش نمیشم اما یقین داشته باش ک هیچ کار ... انرژی مثبت از حرفاتون میباره اما من نمیتونم درکش کنم الان چشم بر هم زدنی مرد کوچک من بزرگمردی میشود که برای نگریستن به چهره ماه مردانه اش باید سربالا کنم