2777
2789
عنوان

بی بی جک مثبت یعنی فاجعه😢😢

| مشاهده متن کامل بحث + 2552 بازدید | 207 پست
الهییی  چه سخت. تا بیاد دوسالش میشع میشن همبازی فقط اولش دیگه کلی سختی میکشی .  مبارکت ب ...

قربون خدا برم اما هدیش خیلی ناگهانی و بدون امادگی بود

چشم بر هم زدنی مرد کوچک من بزرگمردی میشود که برای نگریستن به چهره ماه مردانه اش باید سربالا کنم
تحملتو ببر بالا و از فرصت پیش اومده استفاده کن. مطمئن باش سختیشو که بگذرونی تا آخر عمرت از اینکه دو ...

خیلی سختمه نمیتونم اصلا داغون شدم 

چشم بر هم زدنی مرد کوچک من بزرگمردی میشود که برای نگریستن به چهره ماه مردانه اش باید سربالا کنم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مبارکهههههههههههه .....سخته ولی برای بعدها خیلی خوبه باهم بزرگ میشن 

دلم میخواد بمیرم اصلا به بعدها نرسم

کاش ونم دومی اینجور میشد حالا بچع هام دوتاشوت با هم بزرگ میشدند ولی مصلحت خدا برام این نبود ولی برای ...

خیلی سخته مطمئنم شمام اگه اینجوری حامله میشدی اعصابت بهم میریخت 

دلم میخواد بمیرم اصلا به بعدها نرسم

وای ناراحتی نداره 

فکرکن بچه هات دوقلون 

چشم روحم بزاری دوتاشون باهم بزرگ میشن دیگه هم تا اخر راحت میشی

الان سنت کمه حوصله ت بیشتره 

هم به نفع خود بچه هات میشه که تنها نیستن هم خودت یهو سختی میکشی بعدش راحتی

لطفا فقط یه صلوات برای سلامتی اقا امام زمان💕 
منم یکسال اول بعد زایمان هم قرص خارجی خوردم هم جلوگیری طبیعی داشتم که نکنه یهوباردار نشم.. باوحودیکه ...

نمیدونم چرا اینجوری شد😢😢

منم دلم بچه میخواد

ان شاالله خدا از بهتریناش بهتون بده

گلم من چهارماهه بود بچه اولم فهمیدم حامله شدم😕خیلی سخت بود ولی گذشت.الان هم میگم چه خوب شد امد باهم ...

من نمیگم اصلا بچه نمیخواستم چرا میخواستم اما نه به این زودی حداقل پسرم بتونه ازپس کارای خودش بربیاد

کاش واسه من مثبت میشد ای خدا ماکه التماس میکنیم  چی

ان شاالله خیلی زود مثبت شه

اتفاقیه که افتاده بپذیرش  وگرنه بهت سخت تر از اینی که هست میگذره

نمیتونم

دقیقا الان منم تو دلم میگفتم خوش بحالت استارتر درسته اولش سخته اونم خیلی  برات ولی بعدش خیلی ...

آخه من کسی بودم که اعتقاد داشتم بچه پشت سر هم اصلا خوب نیس اولی خیلی اذیت میشه خودمم دیوونه میشم

یه اشناهامون هفت سال بچه دار نشد بعد مثله شما بچه دار شد  خیلی سختش بود اخه کار میرفت ولی ...

من اصلا نمیتونم بع چندسال دیگه فکرکنم ما هنوز خیلی عقبیم از بعضیا 

ناشکری نکن هر بچه ای با خودش خیر و برکت داره عزیزم منکر سختی هاش نمیشم اما یقین داشته باش ک هیچ کار ...

انرژی مثبت از حرفاتون میباره اما من نمیتونم درکش کنم الان