f_j مدیر عضویت: 1396/09/03 تعداد پست: 337 عنوان بی بی جک مثبت یعنی فاجعه😢😢 | مشاهده متن کامل بحث + 2552 بازدید | 207 پست بی بی چکم مثبت شد😢😢😢بچم هنو 10 ماهشه چه خاکی تو سرم بریزم؟؟؟روم نمیشه به هیچکس بگم دارم میمیرم فقط میریزم تو خودمنمیخوام ناشکری کنم اما الان اصلا وقتش نبوداصلاااااااااااااااا چشم بر هم زدنی مرد کوچک من بزرگمردی میشود که برای نگریستن به چهره ماه مردانه اش باید سربالا کنم 1397/07/02 | 08:39 5 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
tatijun عضویت: 1396/10/29 تعداد پست: 61307 فدات عزیزدلم. چشم الان میرم میخونم. خیلی ممنونم ازت مهربونم 😘😘😘❤ عزیزمی😗😗🎀🎀 **اُفَوِّضُ اَمری اِلی اَللّهِ اِنَّ اَللّهَ بَصیرُ بِالعِباد**
deli75 عضویت: 1397/01/26 تعداد پست: 3025 ای جان عزیزم باید زود ازدواج کنی و زود بچه دار بشی و تحت نظر دکتر اقدام کنی. چون همینجوری بدون دارو ... انشالله خدا بهت ی نینی خشگل بده
tatijun عضویت: 1396/10/29 تعداد پست: 61307 عزیزدلم ینی لتروزول و کلومیفن رو باهم تو یک ماه بخوریم؟ والا من لتروزول و ب تنهایی خوردم تاثیر نداش ... اره هر دو رو باهم خوردهدقیقا همینی که نوشتمحتی چندبار هم ازش پرسیدم تا مطمئن بشم و حتی نسخه دکتر رو بهم نشون داد😄😄عزیزم بچه من بخاطر اینکه موقع تولد خفگی داشته الان خیلی مشکلات پیدا کردهسه سال و نیمشه کم کمولی حتی نمیتونه بشینه و حرف هم نمیزنه 😢😢😢 **اُفَوِّضُ اَمری اِلی اَللّهِ اِنَّ اَللّهَ بَصیرُ بِالعِباد**
مـامـان_امـیررضـام عضویت: 1397/06/07 تعداد پست: 278 نمیدونم چرا از وفتی مشکل بچه هارو دیدم نگران شدم خیلی زیاد انقد ک با اینکه یماهه عروسی کردم ت ... خوبه هنوز یکسال وقت داری تا باردار شی اصلا نگران نباش خیلی طول بکشه یسال همین استرس خودش عامل ناباروریه و خـداوند ســر را آفـرید تا روی گــردن باشـد نـه زنـدگی دیـگـران
luxury عضویت: 1397/04/09 تعداد پست: 2784 وزنم بخاطر تیرووییدم بالاس دارم کم میکنم تحت نظر هستم و اقدام کردم البته بدون اطلاع دکتر ۴ شنبه میرم ... آفرین عزیزم. درکنار مصرف داروها و رژیم، ورزشم بکن حتماًانشاالله ک مث من معتل نشی و زود زود زود حامله بشی 😍
luxury عضویت: 1397/04/09 تعداد پست: 2784 اره هر دو رو باهم خورده دقیقا همینی که نوشتم حتی چندبار هم ازش پرسیدم تا مطمئن بشم و حتی نسخه دکتر ... آها خیلی ممنونم فدات شم. چشم حتماً اینم امتحان میکنم.الهی بمیرم واسه هردوتاتون... 😢😢😢❤ خیلی سخته...خدایا شفای عاجل عنایت بفرما 😢😢😢❤
deli75 عضویت: 1397/01/26 تعداد پست: 3025 خوبه هنوز یکسال وقت داری تا باردار شی اصلا نگران نباش خیلی طول بکشه یسال همین استرس خودش عامل نابارو ... مرسی عزیزم ممنون ک دلگرمی میدی
deli75 عضویت: 1397/01/26 تعداد پست: 3025 آفرین عزیزم. درکنار مصرف داروها و رژیم، ورزشم بکن حتماً انشاالله ک مث من معتل نشی و زود زود زود حام ... امبدوارم انشالله خدا ی دختر خشگل و ی پسر کاکل زری بهت بده وقت نکنی بیای نینی سایت😅😍
luxury عضویت: 1397/04/09 تعداد پست: 2784 انشالله خدا بهت ی نینی خشگل بده خیلی ممنونم عزیزدلم. همچنین ب شما 😍😍😍
tatijun عضویت: 1396/10/29 تعداد پست: 61307 آها خیلی ممنونم فدات شم. چشم حتماً اینم امتحان میکنم. الهی بمیرم واسه هردوتاتون... 😢😢😢❤ خیلی سخت ... عزیزدلمچشمت بی بلاالهی نتیجه بگیری و دلت شاد بشهنتیجه رو اطلاع بده حتمابه امید خبرهای خوب😍😍😍فدات بشم عزیز مهربون ممنونم ازتمحبت داری **اُفَوِّضُ اَمری اِلی اَللّهِ اِنَّ اَللّهَ بَصیرُ بِالعِباد**
deli75 عضویت: 1397/01/26 تعداد پست: 3025 اره هر دو رو باهم خورده دقیقا همینی که نوشتم حتی چندبار هم ازش پرسیدم تا مطمئن بشم و حتی نسخه دکتر ... 😢😢😢الهی فداش شم چ عذابی میکشین دکترا چی میگن ؟ انشالله به این ماه عزیز خوب بشه و بیای خبرخوبیشو بدی بهمون
luxury عضویت: 1397/04/09 تعداد پست: 2784 امبدوارم انشالله خدا ی دختر خشگل و ی پسر کاکل زری بهت بده وقت نکنی بیای نینی سایت😅😍 وای خدا از زبونت بشنوه عزیزدلم... ی دنیا ممنون بابت دعای خیرت 😍😁😘❤ خیلی دلم میخواد. انقدم بچه دوست دارم، دلم واسش ضعف میره. ولی خدا داره منو زجرکش میکنه بخاطرش 😢
deli75 عضویت: 1397/01/26 تعداد پست: 3025 وای خدا از زبونت بشنوه عزیزدلم... ی دنیا ممنون بابت دعای خیرت 😍😁😘❤ خیلی دلم میخواد. انقدم بچه دوس ... نگو این جرف و لابدهنوز وفتش نرسیده مبگم شما نمیدونی من برای این گرمی بی پایانم چ کنم
mamananitaaa عضویت: 1397/06/20 تعداد پست: 2503 ۲۲ سالمه بله لووکسین برای کم کاری و دوره ای دوفاستون و متفورمین برای پریود ولی داروی من ... حتما با دکترت مطرح کن عزیزم از عوارض تیروکسین عدم تحمل گرما وسرماس گرگرفتگی و لرز هم از علائم مصرف تیروکسین عزیزم 🌷من یک سفیر سلامت هستم🌷
luxury عضویت: 1397/04/09 تعداد پست: 2784 @tatijun نتونستم ریپلایت کنم.خدانکنه عزیزممرسی قربونت برم 😘😘😘چشم هروقت مامان شدم حتماً ب عالم و آدم خبر میدم 🙂انشاالله خدا از زبونت بشنوه.مراقب خودت و گل پسرت باشمن دلم روشنه انشاالله ک زود زود زود خوب میشه ❤