2777
2789
عنوان

بی بی جک مثبت یعنی فاجعه😢😢

| مشاهده متن کامل بحث + 2552 بازدید | 207 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عزیزدلم ینی لتروزول و کلومیفن رو باهم تو یک ماه بخوریم؟ والا من لتروزول و ب تنهایی خوردم تاثیر نداش ...

اره هر دو رو باهم خورده

دقیقا همینی که نوشتم

حتی چندبار هم ازش پرسیدم تا مطمئن بشم و حتی نسخه دکتر رو بهم نشون داد😄😄

عزیزم بچه من بخاطر اینکه موقع تولد خفگی داشته الان خیلی مشکلات پیدا کرده

سه سال و نیمشه کم کم

ولی حتی نمیتونه بشینه و حرف هم نمیزنه 

😢😢😢

**اُفَوِّضُ اَمری اِلی اَللّهِ اِنَّ اَللّهَ بَصیرُ بِالعِباد**
نمیدونم چرا از وفتی مشکل بچه هارو دیدم نگران شدم خیلی زیاد  انقد ک با اینکه یماهه عروسی کردم ت ...

خوبه هنوز یکسال وقت داری تا باردار شی اصلا نگران نباش خیلی طول بکشه یسال همین استرس خودش عامل ناباروریه

و خـداوند ســر را آفـرید تا روی گــردن باشـد نـه زنـدگی دیـگـران   
وزنم بخاطر تیرووییدم بالاس دارم کم میکنم تحت نظر هستم و اقدام کردم البته بدون اطلاع دکتر ۴ شنبه میرم ...

آفرین عزیزم. درکنار مصرف داروها و رژیم، ورزشم بکن حتماً

انشاالله ک مث من معتل نشی و زود زود زود حامله بشی 😍

اره هر دو رو باهم خورده دقیقا همینی که نوشتم حتی چندبار هم ازش پرسیدم تا مطمئن بشم و حتی نسخه دکتر ...

آها خیلی ممنونم فدات شم. چشم حتماً اینم امتحان میکنم.

الهی بمیرم واسه هردوتاتون... 😢😢😢❤ خیلی سخته...

خدایا شفای عاجل عنایت بفرما 😢😢😢❤

آفرین عزیزم. درکنار مصرف داروها و رژیم، ورزشم بکن حتماً انشاالله ک مث من معتل نشی و زود زود زود حام ...

امبدوارم انشالله خدا ی دختر خشگل و ی پسر کاکل زری بهت بده وقت نکنی بیای نینی سایت😅😍

آها خیلی ممنونم فدات شم. چشم حتماً اینم امتحان میکنم. الهی بمیرم واسه هردوتاتون... 😢😢😢❤ خیلی سخت ...

عزیزدلم

چشمت بی بلا

الهی نتیجه بگیری و دلت شاد بشه

نتیجه رو اطلاع بده حتما

به امید خبرهای خوب😍😍😍

فدات بشم عزیز مهربون 

ممنونم ازت

محبت داری

**اُفَوِّضُ اَمری اِلی اَللّهِ اِنَّ اَللّهَ بَصیرُ بِالعِباد**
اره هر دو رو باهم خورده دقیقا همینی که نوشتم حتی چندبار هم ازش پرسیدم تا مطمئن بشم و حتی نسخه دکتر ...

😢😢😢الهی فداش شم چ عذابی میکشین 

دکترا چی میگن ؟ انشالله به این ماه عزیز خوب بشه و بیای خبرخوبیشو بدی بهمون

امبدوارم انشالله خدا ی دختر خشگل و ی پسر کاکل زری بهت بده وقت نکنی بیای نینی سایت😅😍

وای خدا از زبونت بشنوه عزیزدلم... ی دنیا ممنون بابت دعای خیرت 😍😁😘❤ خیلی دلم میخواد. انقدم بچه دوست دارم، دلم واسش ضعف میره. ولی خدا داره منو زجرکش میکنه بخاطرش 😢

وای خدا از زبونت بشنوه عزیزدلم... ی دنیا ممنون بابت دعای خیرت 😍😁😘❤ خیلی دلم میخواد. انقدم بچه دوس ...

نگو این جرف و لابدهنوز وفتش نرسیده 

مبگم شما نمیدونی من برای این گرمی بی پایانم چ کنم

۲۲ سالمه بله لووکسین برای کم کاری  و دوره ای دوفاستون و متفورمین برای  پریود ولی داروی من ...

حتما با دکترت مطرح کن عزیزم از عوارض تیروکسین عدم تحمل گرما وسرماس گرگرفتگی و لرز هم از علائم مصرف تیروکسین عزیزم

🌷من یک سفیر سلامت هستم🌷

@tatijun   نتونستم ریپلایت کنم.

خدانکنه عزیزم

مرسی قربونت برم 😘😘😘

چشم هروقت مامان شدم حتماً ب عالم و آدم خبر میدم 🙂

انشاالله خدا از زبونت بشنوه.

مراقب خودت و گل پسرت باش

من دلم روشنه انشاالله ک زود زود زود خوب میشه ❤