2777
2789
عنوان

مهاجرت

261 بازدید | 9 پست

سلام روزتون به خیر. من راجعبه مهاجرت سوال داشتم. بهترین و سریع ترین راه برای مهاجرت به کانادا چی هست؟. من و همسرم داریم روی زبانمون کار میکنیم. همسرم اقدام کنندس فوق لیسانس عمدان داره. خودم لیسانس معماری دارم سابقه کار من ۱.۵ سال سابقه کار همسرم ۵ سال تو رشته خودش. 

تعداد رای : 10
نظرسنجی
مهاجرت خوبه انجام بده
10
100%
خوب نیست
0
0%

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

برو با يه وكيل صحبت كن عزيزم امتيازات رو بهتون ميگه،سابقه همسرت كمه ولي سنش اگه زير ٣٥ ساله امتيازش خوبه،كلا هم پول بايد داشته باشيد و مدرك آيلتس ،وكيل بهتون ميگه نمره چند بايد بياريد،سابقه كاريتون هم حتما بايد با بيمه باشه ،تحصيلي بريد سريعتره ولي پول ميخواد مگر اينكه همسرت مقاله بده و بورسيه بگيره

چقده سرمایه دارید میخوایداونجا تحصیلم کنید مدرکتتون از دانشگاه های صنعتی شریف و دانشگاه های دولتی ته ...

سلام. دانشگاه آزاد درس خوندیم بیشتر نظرمون اینه که کاری بریم. ۴۰۰ میلیون سرمایه داریم. سنمون زیر ۳۰ سال هست

سلام. دانشگاه آزاد درس خوندیم بیشتر نظرمون اینه که کاری بریم. ۴۰۰ میلیون سرمایه داریم. سنمون زیر ۳۰ ...

واسه کارایی غیرمرتبط به درستون مث ارایشگرای و..هم اقدام کنید ولی با 180هزار دلارمیشه راحت ویزا گرفت چهارصدمیلیون کمه بااین وضع دلار گلم