2777
2789
بيشتر ماهاش درسته در مورد اطرفيان من😮👌🏻

خخخ چقدر خوب..اتفاقا در اطرافیان منم همین طور😍😍😀😀😀

{{یک فمینیست واقعی،یک گیاهخواراست}}    کلیک کنید👈کتابهای که حتما باید بخونیدش 

[QUOTE=69787886]شماهم مهر ماهی هستیییی😍😍😍تولدتونننننن مبارکککککک

وای مرسی عشقم، مرسی عزیز دلم ❤❤❤❤❤❤💋💋💋💋💋💋💋💋💋💋💋 این بهترین کادویی هست که از طرف یه دوست مجازی گرفتم، خیلی ممنون گلم، انشالله که همیشه موفق و شاد و تندرست باشی فدات بشم من ❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤💋💋💋💋 چقدر خوشحالم کردی، چقدر انرژی گرفتم، خدا دلت رو شاد کنه دلم رو شاد کردی خواهری ، عزیز دلم 😘😘😘😘😘😘😘😘😘😍😍😍😍😍😍

7/9 تفلدمه کادو موخواممممم😒😂😂، از اینا🎁🎁🎁🎁 کیکم هم چهار طبقه باجه 😜

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

من هم یک فروند خردادی میباشم الان چندین ساله که خرداد ماهی هستم😁😁😁😁نصف شبی دارم شر میگم

خخخ الان که از نصف شب هم گذشته😀😀😀

[QUOTE=69787886]شماهم مهر ماهی هستیییی😍😍😍تولدتونننننن مبارکککککک وای مرسی عشقم، مرسی عزیز دلم ❤❤ ...

خــــــــــواهــــش میکنم گلم😍😍😍😍کاری نکردم کــــه😉

چه عالی امیدوارم همیشه همین طور خوشحال و با انرژی باشی😍😍😍💪💪💪😘😘😘

خــــــــــواهــــش میکنم گلم😍😍😍😍کاری نکردم کــــه😉 چه عالی امیدوارم همیشه همین طور خوشحال و ب ...

❤❤❤❤❤💋💋💋💋💋💋💋

7/9 تفلدمه کادو موخواممممم😒😂😂، از اینا🎁🎁🎁🎁 کیکم هم چهار طبقه باجه 😜
خخخ الان که از نصف شب هم گذشته😀😀😀

اعتراف کردم که دارم شر میگم😁😁😁😁

👇👇👇خانما آقایون لیدی  اند جنتلمن نی نی سایتی ها بشنوید و آگاه باشید نام کاربری من جاندیا هستش یه اسم کره ایه تو فیلم پسران برتر از گل تورو خدا فکر بد نکنین 😢😢😢بعدشم خودم میدونم که اسمش گیوم جاندی بود کاربری قبلیم جاندی بود که ترکید مجبور شدم اینو بزارم جاندیاکه سایت قبول کنه😁😁😁😢😢😢😢👆👆👆👆            من به مرگی فکرمیکنم که زندگی هدیه میده....من یک حامی اهدای عضو هستم😍😍تاخدا بنده نواز است به خلقش چه نیاز؟؟؟................. میکشم ناز یکی تا به همه ناز کنم😍😍😍😍                 درسته بهشت جای خوبیه اما بچه های جهنم همه آشنان😁😁            وای من تنوع امضاهام چه زیاده 😥😥😁😁😁
منم مهری ام😎،البته مهرماهی ام نه مهری😂😂

پـــــــــــــــــس تولد شماهم مبارککککک باشه😍😍😍😍😍

چقدر تولد دارسم تو نی نی سایت 😍😍😍😍

تولد تولد تولدت مبـــــــارک مبـــــــــارک مبــــــارکهههه مبارککککک🎉🎉🎉🎉🎊🎊🎈🎉🎈🎊🎈🎊🎈🎊🎈🎊🎈🎊🎈🎈🎉🎊🎉🎊🎈🎉🎈🎉🎈🎉🎉🎈🎉🎈🎉🎈🎉🎈🎈🎊🎈🎊🎉🎈🎉🎈🎉🎈🎈🎊🎈🎊🎊🎈🎊🎈🎉🎈🎉🎈🎉🎈🎈🎊🎈🎊

شمــــــاهم بیا شمع هاتو فوت کن که انشالا به حق الهی تا صد سال زنده باشیییی😘😍🎂🎂🎂🎂🎂🎂🎂🎂🎂🎂🎂و انشالا همیشه سالم و خوشبخت باشی گلکممم😍😍😍😍

مرسی عزیزم لطف داری💋💋🌹❤️😍😘 پس صلوات من کو😂😂

عـــــزیـزم😍😍😍😍حواسمــــ نبود

برای شماهم صدتا صلوات میفرستم هم برای شما و هم برای نــی نی خوش قدمت عـــزیزم😍😍که انشالا هم شما و هم نی نیت در شادی و خوشبختی زندگی کنیین به حق علی😍😍😍😉😉😉😉

عـــــزیـزم😍😍😍😍حواسمــــ نبود برای شماهم صدتا صلوات میفرستم هم برای شما و هم برای نــی نی خوش ق ...

ان شاءالله عزیزم، فدات ممنونم ازت، بیشتر واسه نی نیم بفرست😘😘