من ۹سال پیش پدرم فوت شد الان ۲۶سالمه تازه عقد کردم خونه ب اسم پدرم بود، ۴تا برادر خواهریم،برادر بزرگم که قبل فوت پدرم ازدواج کرده بود سهمشو از خونه میخواد بخاطر همینم زندگیشو جمع کرده اومده داره با ما زندگی میکنه تا ما خونه رو بفروشیم، از طرفی دامادمونم با خواهرم دعوا میکنه ماهم بریم خونه مادرت زندگی کنیم ، منم تو عقدم، برادر مجردم هم که ۳۲ سالشه میگه هنوز خونه رو نفروشیم تا پول جمع کنیم بالاشهر خونه بخریم، بدهی هم داریم، پلم برا مادرم میسوزه، توروخدا باهام همدردی کنین خیلی احساس بی پناهی میکنم، میترسم تو این همه فشار بلایی سر مادرم بیاد، یا امام حسین کمکم کن
خوبم اما فرشته نیستم...گناه می کنم امّا شیطان نیستم...من فقط , دختر کوچولویی هستم که در دنیایی بزرگ , تلاش می کنه کسی رو برای دوست داشتن پیدا کنه ! "اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم" #سَردارِ_مَن❤ من به مرگی فکر میکنم که زندگی هدیه میده,من! یک حامی اهدا عضوم🌱
👇👇👇خانما آقایون لیدی اند جنتلمن نی نی سایتی ها بشنوید و آگاه باشید نام کاربری من جاندیا هستش یه اسم کره ایه تو فیلم پسران برتر از گل تورو خدا فکر بد نکنین 😢😢😢بعدشم خودم میدونم که اسمش گیوم جاندی بود کاربری قبلیم جاندی بود که ترکید مجبور شدم اینو بزارم جاندیاکه سایت قبول کنه😁😁😁😢😢😢😢👆👆👆👆 من به مرگی فکرمیکنم که زندگی هدیه میده....من یک حامی اهدای عضو هستم😍😍تاخدا بنده نواز است به خلقش چه نیاز؟؟؟................. میکشم ناز یکی تا به همه ناز کنم😍😍😍😍 درسته بهشت جای خوبیه اما بچه های جهنم همه آشنان😁😁 وای من تنوع امضاهام چه زیاده 😥😥😁😁😁
زنی که صاحب فرزند نمیشد؛ پیش پیامبر زمانش میرود و میگوید: از خدا فرزندی صالح برایم بخواه.پیامبر دعا میکند ، وحی میرسد که آن زن را بدون فرزند خلق کردم. زن میگوید خدا رحیم است و میرود.سال بعد باز تکرار میشود و باز وحی می آید که بدون فرزند است. زن این بار نیز به آسمان نگاه میکند و میرود.سال سوم پیامبر زن را با کودکی در آغوش میبیند.با تعجب از خدا میپرسد: بارالها، چگونه کودکی دارد؟او که بدون فرزندخلق شده بود!؟وحی میرسد: هر بار گفتم فرزندی نخواهد داشت، او باور نکرد و مرا رحیم خواند. رحمتم بر سرنوشتش پیشی گرفت. با دعا سرنوشت تغییر میکند، از رحمت الهی ناامید نشوید اینقدر به درگاهی الهی بزنید تا در باز شود...ميان آرزوی تو و معجزه خداوند، ديواری است به نام اعتماد. پس اگر دوست داری به آرزويت برسی با تمام وجود به او اعتماد کن ....هيچ کودکی نگران وعده بعدی غذايش نيست!زيرا به مهربانی مادرش ايمان دارد.ای کاش ايمانی از جنس کودکانه داشته باشيم به خدا