2789
عزیزم ایشالله ک هرچه زودتر باردار بشی به حق همین شبهای محرم. فقط یجای خوب و معتبر برو عکس رنگی &nbs ...

ممنون عزیزم مرسی به خاطر دعات... شما هم عکس رنگی گرفتی؟ 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

ممنون عزیزم مرسی به خاطر دعات... شما هم عکس رنگی گرفتی؟ 

من رفتم گرفتم اما یجای تازه تاسیس شده خیر نبین عکس گرفتن گفتم لوله هات چسبندگی داره شدید.دکترمم منو نوشت لاپاراسکوپی و هیسترو .رفتم پیش یه دکتر مطرح عمل کردم دکترم گفت لوله ها و رحمت و تخمدان هات همه سالمن.اینهمه هم الکی خرج کردم.هیچ مشکلی هم نداریم منو همسرم اما باردار نمیشم

4 سال و 7 ماهه اقدامم😔😔😔خدایا نگاهم به دستای توعه😔
من رفتم گرفتم اما یجای تازه تاسیس شده خیر نبین عکس گرفتن گفتم لوله هات چسبندگی داره شدید.دکترمم منو ...

ایشالا که شما هم هرچه زودتر باردار شی... چه مدت ازدواج کردی؟ چند وقته اقدامی؟ چند سالته؟ 

من گرفتم و لوله چپم یه کم چسبندگی داشت و باز شد ماه بعدشم باردار شدم زیادم درد نداره نترس

وای خداروشکر قبلش چقدر اقدام کرده بودی که باردار نشدی فرستادنت عکس رنگی؟ آدم وقتی شما میگید امیدوار میشه

ایشالا که شما هم هرچه زودتر باردار شی... چه مدت ازدواج کردی؟ چند وقته اقدامی؟ چند سالته؟ 

مرسی عزیزم من 23 سالمه 4 ساله اقدامم .نگران نباش دردش زیاد نیست اوناییم که گرفتگی کم داشته باشن برطرف میشه و بزودی باردار میشن

ولی شنیدم اگه چسبندگی خفیف باشه علاوه بر تشخیص حالت درمانی هم داره

خب اونطوری بله به خاطر مایعی که وارد میشه به سرعت چسبندگی خفیف رو شاید اما اگه مشکلات دیگه باشه   فایده نداره 

خیلی دلم گرفته هربار که پریود میشم کلی گریه میکنم نمیدونم خدا کی میخواد منو ببینه😭

عزیزم هیچ کار خدا بی حکمت نیست من خودم اولاش همش کارم گریه و زاری بود اما الان خنثی شدم وقتی زن حامله میبینم یا نوزاد فقط یه لبخند تلخ میزنم .خدا بزرگه مطمعنم خودش هر وقت به صلاحم باشه بهم میده .استرس هم اصلا خوب نیست بخودت استرس نده