2777
2789

خواهرزاده‌م امسال تیزهوشان قبول شد 😍🥳

امسال کلاس‌های تام‌لند رو می‌رفت و من هر بار می‌رفتم خونه خواهرم، می‌دیدم اونم یه گوشه نشسته داره با بچه کلاس می‌بینه 😂

البته فکر کنم خواهرم از خودِ خواهرزاده‌م بیشتر طرفدار استاد طاری شده! انقدر هم از استادا برام تعریف می‌کردن که آخرش منم اسم چندتاشون رو حفظ شدم 😅

خیلی دلم گرفته هربار که پریود میشم کلی گریه میکنم نمیدونم خدا کی میخواد منو ببینه😭

منم عین تو بودم

یهو یروز صبح به دلم افتاد ناخودآگاه حدیث کسا بخونم و چلشو گرفتم که بعدش متوجه شدم از ایام فاطمیه شروع کردم همون ماهم چلم تموم نشده باردار شدم

خیلی دلم گرفته هربار که پریود میشم کلی گریه میکنم نمیدونم خدا کی میخواد منو ببینه😭

من هم همین حس ها روتجربه کردم وبه خوبی درکت میکنم ۲سال اقدام کردم همش اسیر دکتر بودم هرکاری که دکترا گفتن انجام دادم یکی گفت عکس رنگی گرفتم چقدر هم عذاب کشیدم یکی گفت پاپ اسمیر چند بار انجام دادم  هزار بار قرص ودارو وامپول وسونو واژینال هربار پریود میشدم ازغصه میفتادم ومریض میشدم اما خدارو شکر الان یه دختر گل دارم وازصمیم قلبم برای همه کسایی که دلشون بچه میخاد ارزو دارم که دامنشون سبز بشه

من هم همین حس ها روتجربه کردم وبه خوبی درکت میکنم ۲سال اقدام کردم همش اسیر دکتر بودم هرکاری که دکترا ...

چیکار کردی باردار شدی؟ خدا برات نگه داره دختر گلتو... 

چیکار کردی باردار شدی؟ خدا برات نگه داره دختر گلتو... 

معجزه واقعا چون تو ماهی که دکتر نرفتم ودارویی مصرف نکردم باردار شدم  اما استرس خیلی تاثیر داره من اون ماه چون ودارو مصرف نکردم به خاطر ماه رمضان  اصلا فکر نمیکردم باردار بشم واسترس هم نداشتم وبیخیال بودم اما اینم به همه توصیه میکنم که همون ماه ایه ۳۷ و۳۸سوره رعد رونوشتم وداخل پارچه بستم به کمرم واقعا بهش ایمان دارم