2777
2789
منم قبول دارم گرونه خیلی ولی ببخشید از حرفم کسی ناراحت نشه ولی پول پوشک بچه رو یعنی ممکنه کسی نداشته ...

بچه که خرجش فقط پوشک نیست دکترچکاپ شیرسرلاک موادغذایی خوب ازعصاره گوشت گرفته تامیوه ...لباسش.......فقط پوشک گرون نشده که همهههه چی گرون شده ادم ازپس چندتاگرونی برمیاد؟؟ خیلی هم گرون شدن.پوشکم تندتندتموم میشه این نیس الان بخری صدتومن تایکماه استقاده شه نه نهایت ده روزه تمومه!

منم قبول دارم گرونه خیلی ولی ببخشید از حرفم کسی ناراحت نشه ولی پول پوشک بچه رو یعنی ممکنه کسی نداشته ...

آخه من خودم به شخصه عید باردار شدم با دلار ۴۰۰۰ تومنی چه میدونستیم دلار میشه ۱۵۰۰۰ تومن. توکل بر خدا.

لا تقنطوا من رحمت الله

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

حالا کسی بچشو کهنه میکنه؟ چجوری؟ شورت دکمه دار؟

بعله عزیزم من میبندم قبل گرونی هم می بستم. شورت دکمه دار نگرفتم مادرشوهرم میگفت خوب نیست ولی من دیده بودم قیافش عین پوشک بود کناره هاش کش هم داشت فقط باید توش پارچه میذاشتی. من خودم شورت گره ای استفاده میکنم اینم خوبه هر ماه دو بسته میگیرم بسته ی ۵تایی ۸۵۰۰ تومن

چه ربطی داره مگه میشه بخاطر پوشک کسی بچه دار نشه ولی خب گرونه نسبت ب قبل همه کسی توانایی نداره حتی پولدارا