2777
2789

بله. من البته فهمیدم بعد از ده دقیقه به بی بی چک توجهی نکنم

خواهش میکنم برای سلامتی نی نی من و بارداری خوبم یه دونه صلوات بفرستید. اونایی که سقط داشتن میدونن چه استرسی دارم . چقدر دل نگرانم. الهی همه منتظرای نی نی زودتر  دامنشون سبز بشه. ربِّ لا تَذَرنی فرداً وَ أَنتَ خیرُ الوارِثین.

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بله. باردار نبودم.

خداوندا مرا اولاد بسیاری عطا فرما... که در راه حسینت لشکری از خون من باشد... شبهای قدر رفت و دیوانه‌ی تو باز... تقویم را به شوقِ محرم زند ورق...کربلا روزی هر کس شد گوارای وجود... آرزو ماندن به دل هم قسمت جامانده‌هاست... بعد زوار حریمت حالی از ماهم بپرس... نوبتی هم باشد آقا نوبت جامانده هاست
واس شما چجوری بود عزیزم

منم بعد از ربع ساعت هاله مینداخت برام. رفتم آز و گفتن مقدار بتا 2 هست و بارداری نیست! برای همین تصمیم گرفتم مثل دفعه ای که باردار بودم اگه زیر 5 دقیقه افتاد اعتماد کنم و الکی نرم آز. البته من یک روز تاخیر داشتم که تا حالا سابقه نداشتم، اما ظاهرا بعد از سقط سیکلم عوض شده

خواهش میکنم برای سلامتی نی نی من و بارداری خوبم یه دونه صلوات بفرستید. اونایی که سقط داشتن میدونن چه استرسی دارم . چقدر دل نگرانم. الهی همه منتظرای نی نی زودتر  دامنشون سبز بشه. ربِّ لا تَذَرنی فرداً وَ أَنتَ خیرُ الوارِثین.
منظورم اینکه بی بی چک مثبت باشه بعد از منفی ولی بعد فهمیده باردار بوده...

اهان . من بی بی مثبت بود اما از منفی

ینی ممکنه من زود رفتم از دادم؟

روز چند سیکل هستید؟

اگر هاله داشته فردا بزار باز اگر پررنگتر شد حامله ای منم وقتی هاله داشت آزم منفی شد هر روز بی بی میزاشتم پررنگتر میشد وقتی کامل قرمز شد آز دادم مثبت بود

https://www.instagram.com/ghazalmh97/
اگر هاله داشته فردا بزار باز اگر پررنگتر شد حامله ای منم وقتی هاله داشت آزم منفی شد هر روز بی بی میز ...

اره من صبح زود زدم هاله افتاد قبلا هرجی میزدم اصلا هاله نداشت اما امروز هاله داشت بعد ۳ ساعت بعد رفتم از دادم منفی بود البته عددشو نگف فقط گف منفیه..البته من لکه بینی هم دارم

اره من صبح زود زدم هاله افتاد قبلا هرجی میزدم اصلا هاله نداشت اما امروز هاله داشت بعد ۳ ساعت بعد رفت ...

صبر کن اگرمپری نشدی سه روز دیگه برو منم لک داشتم لک صورتی بود میتونی هر روز بی بی بزاری پررنگ بشه قطعی بارداری 

https://www.instagram.com/ghazalmh97/