2777
2789

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

عزیزم همه اول ازدواج همین فکرارو میکنن  

واس ما شیش ماه عین ازدواج بود اما بازم اهحساس میکردیم بیشتر به هم نیاز داریم ک اومد از اونسر دنیا تا این سر دنیا الانم روز ب روز این حسمون بیشتر میشه

یعنی تازه  چند روزه که عقد کردی؟؟ 

انشالله تا آخرش همینجوری حالت خوب باشه

ولی یه جوری تجربیاتت رو نوشتی انگار چندساله ازدواج کردی😁

عزیزم روزهای اول که همه سعی می کنن بهترین باشن

آغاز ماجراهای اصلی از بعد ازدواج و چند ماه که میگذره شروع میشه

که البته امیدوارم همیشه خوب باشید

ولی خب مسیر زندگی مشترک مسیر صاف و هموار و بی دردسری نیست

بخصوص سالهای اول ازدواج تا حدودی سنگلاخی هست

و اتفاقا همین تفاوت خانواده ها و فرهنگها هست که بیشترین تنش ها رو ایجاد می کنه

برای تعجیل در فرج امام زمان(علیه السلام)صلوات     ❤️اللّهم صل علی محمد و ال محمد و عجل فرجهم❤️

فک کنم واس ما عجیب تر بود روز ۲۵ ماه خانواده شوهرم اومدن خاستگاری روز ۲۹ ماه عقد کردیم از قبل هم همو نمیشناختیم ازدواج سنتی بود الانم ک ۷ سال میگذره خودم متوجه نمیشم چطور شد ایقد سریع همه چی جور شد

دلم آرامشی خدایی میخواهد
واس ما شیش ماه عین ازدواج بود اما بازم اهحساس میکردیم بیشتر به هم نیاز داریم ک اومد از اونسر دنیا تا ...

عزیزم منو شوهرم 10 سال با هم بودیم از بچگی با مخالفت خانواده ها با هم ازدواج کردیم  ترد شدیم 5 سال از هم دورمون کردن ما باز با هم بودیم و ازدواج کردیم 

یعنی تازه حدود یک ماهه عقد کردی؟؟  انشالله تا آخرش همینجوری حالت خوب باشه ولی یه جوری تجربیات ...

اره دقیقا ، فرهنگها خیلی مهم هستن،البته منو همسرم شیش ماه قبل عقد هم مثل زن و شوهر بودیم حتی گردش تفریح و حتی میرفتیم خونه خواهر شوهرم دعوتی البته سه بار دعوت کردن منم با اجازه مامانم رفتم 

فک کنم واس ما عجیب تر بود روز ۲۵ ماه خانواده شوهرم اومدن خاستگاری روز ۲۹ ماه عقد کردیم از قبل هم همو ...

دقیقا ما همهمینجور بود خانواده ها همو نمیشناختن و از شهرهای دور بودن ما شمال اونا آذربایجان

عزیزم منو شوهرم 10 سال با هم بودیم از بچگی با مخالفت خانواده ها با هم ازدواج کردیم  ترد شدیم 5 ...

واااااااایییییی عشقتونننن پایدااااار باشهههه همیشهههه

نمیدونم چرا هرچی میخونم فقط این جمله تو ذهنم میاد جوجه رو آخر پاییز میشمرن عزیزم😏

عاخه اطرافیانمون رو میبینیم ک همیشه مشکلاتی سر راهشون بوده و مارو بد بین میکنن