درسته خیلی همو خیلی دوست داریم اما به قول دوستان شب درازستو قلندر بیدار با این که الان یه دختر ...
اینو میندازن تو فکرمون ازکجا معلوم با یکی ازدواج میکردیم ظاهر خوب اما معتاد و بد دهن و.... نبود ، راضی باش ب رضای خدا، ان شالله عشقتون دوباره گرمای اولیه رو بگیره ، اگه انقدر سنگ نمینداحتن سر راهتون مطمعنا الان شاد تر بودید
خخخ نه اتفاقا فقط تنها بودممممم خخخ، البته صیغه خونده بودیم طبق مرجع تقلیدمون اما خب من راضی ب ازدواج نبودم اما همسرم شدیدا میخواست زندگیه آیندشو با منمنم رفته رفته فکرامو کردمو یه روز ب خودم اومدم دیدم همسرم مرد رویاهامه فقط از مرد رویاهام تحصیلاتش کمتره ک اونم الان داره میخونه خخخخ داداشم میگفت اگه فرد واقعی زندگیتو پیدا کنی هیچ شکی نمیکنی تو انتخاب و آیندت ، من با همه مخالفت ها هیچ شکی نداشتم
خب پس همسرت هم به لحاظ فکری و عقیدتی خیلی تفاوتی با خودت نداره ظاهرا، چون آدم مذهبی چنین ...
خخخخخ مامانش ک خیلی چیزا میگه مامانمم خیلی چیزا میگه ولی بیخیال و عشق است فقط قانون گذاشتیم اگه کسی چیزی گفت و ما ب دل گرفتیم پیش هم تایم قر زدن بگیریم یکم قر بزنیم دلمون وا شه تا الانم همین کارو کردیممکلی دلمون وا شده خخخخ