2821
2789
عنوان

فازش چیه...

299 بازدید | 31 پست

یه دوست دارم دختر هست خودش پانصد تومن میده صد افتاب هیچی نیست حالا من دارم میرم لیزر میگه کی مگه میبینه !!خودش سرکار کلی حقوق میگیره هیچی نیس همش به من میگه خوشبحالت تو خونه ای😕یه بار خودش سه تا شلوار خرید من دو تا دعوام کرد میخای چکار .....ا دوسته یا مادر شوهر ادم .فازش چیه واقعا

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

شما باهاش دوستی از ما میپرسی؟

تو نبودی من چی کار میکردم با غمی که شونمو می‌لرزوند؟..  تو نبودی کی نجاتم میداد؟....کی بهم آرامشو میفهموند؟....  تو نبودی لحظه های سختُ با کدوم معجزه سر میکردم؟!....  تا کدوم شهر پر تنهایی بود دست های خالی و قلب سردم؟.....  چطور میتونی فکر کنی که ممکنه یه روز برم؟   منی که حتی از خودم به 💕 تو💕 پناه می‌برم......به 💕 تو💕 پناه می‌برم....از اون چه فکر میکنی به عشق مبتلا ترم.....    
حسوده دست خودش نیست بعضی ها دوس ندارن یکی بهتر و بالاتر از خودشون ببینن

خیلیم در عذابن باید به حال خودشون رها کرد

《••°♧👑سوگلی السَلطَنه بانویِ اَولِ دَربار👑♧°••》خدایی سگل دیگه خیلی داغانه همون سوگول صدام کنین😥😥(سوگل درسته).(( خودم خواستم))
شما باهاش دوستی از ما میپرسی؟

خوب من چون ادمی هستم که انعطاف پدیرم با همه جور میشم.حساس نیستم واسه همین فرقی با بقیه واسم نداره ولی شما از دور میبینید بهتر میتونید خصوصیتش رو حدس بزنید

خوب من چون ادمی هستم که انعطاف پدیرم با همه جور میشم.حساس نیستم واسه همین فرقی با بقیه واسم نداره ول ...

حسادته عزیزم. از کنار حسادت هم راحت نگذر.

تو نبودی من چی کار میکردم با غمی که شونمو می‌لرزوند؟..  تو نبودی کی نجاتم میداد؟....کی بهم آرامشو میفهموند؟....  تو نبودی لحظه های سختُ با کدوم معجزه سر میکردم؟!....  تا کدوم شهر پر تنهایی بود دست های خالی و قلب سردم؟.....  چطور میتونی فکر کنی که ممکنه یه روز برم؟   منی که حتی از خودم به 💕 تو💕 پناه می‌برم......به 💕 تو💕 پناه می‌برم....از اون چه فکر میکنی به عشق مبتلا ترم.....    
2824
2823
2791
2779
2792