2821
2789
عنوان

فازش چیه...

| مشاهده متن کامل بحث + 299 بازدید | 31 پست
😕چهار تومنوحقوق میگیره یه بار عین خیالم نبوده بعد اون به بیکاری من حسادت میکنه😕واه

بخدا بيكاريت حسادت داره  

مشخص هست ك داري خوب خرج ميكني و بهت پول ميدن خانوادت بدون زحمت خودت! حسودي داره والا

راستي كجا ليزر ميري  

يعني كي دنيا تموم ميشه    حالا ك چي مثلا مثال  امروز اعصابم خرده دلم ميخاد بزنم شل و پل تون كنم    

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

بخدا بيكاريت حسادت داره     مشخص هست ك داري خوب خرج ميكني و بهت پول ميدن خانوادت بدون زحم ...

نه بابا خانوادم نمدن قبلا سرکار بودم همونا دارم خرج میکنم😀😕خونه داره از خودش من یه بارم حسودی نکردم😀شیراز م کلینیک دکتر ونوس مشیر فاطمی

نه بابا خانوادم نمدن قبلا سرکار بودم همونا دارم خرج میکنم😀😕خونه داره از خودش من یه بارم حسودی نکرد ...

عه جلسه اي چند با چ دستگاهي راضي بودي؟

يعني كي دنيا تموم ميشه    حالا ك چي مثلا مثال  امروز اعصابم خرده دلم ميخاد بزنم شل و پل تون كنم    
نه بابا خانوادم نمدن قبلا سرکار بودم همونا دارم خرج میکنم😀😕خونه داره از خودش من یه بارم حسودی نکرد ...

خوبه دلت مياد از پولات خرج خودت كني

من ك انقد پولدوست شدم دلم نمياد خرج كنم

ولي همه ميان ازم قرض ميگيرن چيزي نمي مونه از پولم  

عه جلسه اي چند با چ دستگاهي راضي بودي؟

زیر بعل جلسه ششم سی تومن دستگاه دایود راصیم تو این شش ماه اصلا نیاز به زدن نداشتم فقط جون خودش میگه شیو کن .شب قبلش شیو میکنم

خوبه دلت مياد از پولات خرج خودت كني من ك انقد پولدوست شدم دلم نمياد خرج كنم ولي همه ميان ازم قرض ...

نه اصلا جمع نمکنم.الان دوست دارم خرج کنم سی دو سالمه.تو پنجاه سالگی پول میخام چکار😂😂😂

نه اصلا جمع نمکنم.الان دوست دارم خرج کنم سی دو سالمه.تو پنجاه سالگی پول میخام چکار😂😂😂

جالبه

نميدونم والا 

من ك هر روز خسيس تر از ديروزم  

ميشه بگي كجاي مشير فاطمي؟ خود دكتر هم ديدت يا فقط اپراتور؟

نه دکترش مرده ندید اپراتورش دید انجام داد البته من واسه لیفت سینه هم قبلا رفته بودم اونجاسمت پاساژای مانتوفروشا.از سمت  پارامونت  کوچش نمدونم پنج یا هفت خخ تو کوچه ای مانتو میزاره تووکوچه ها.مطب دکتر دهقان (ونوس)

نه دکترش مرده ندید اپراتورش دید انجام داد البته من واسه لیفت سینه هم قبلا رفته بودم اونجاسمت پاساژای ...

مرسي 

اره گفتم اول برم ببینم حوابدهی بعد هشت جلسه چطوره برگشت پدیریش چطوره.خوب بود ادامه بدم😀

بهت گفته بود ٨ جلسه برا زير بغل؟

اخه زير بغل ظاهرا برا همه خوب جواب ميده

مهم جاهاي ديگه ست  

بهت گفته بود ٨ جلسه برا زير بغل؟ اخه زير بغل ظاهرا برا همه خوب جواب ميده مهم جاهاي ديگه ست   ...

اره دیگه هر قسمت هشت جلسه.من صورتم که نمخام بیکینی دردم میگیره😂😂😂بقیه شایدم دستم برم بعدش

2824
2823
2791
2779
2792