ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.
من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.
ما خانوادگی تو دوره نامزدی پول یا خرجی نمیگیریم. ولی من دوسدارم از اول بهش یاد بدم که من خرجی دارم و باید حواسش بهم باشه. دوس داشتم خودش بدونه که باید پول بده. ولی ن اون داد ن من تونستم بخام. پس تصمیم گرفتم گاهی ببرمش با خودم خرید تا یاد بگیره این مدلی خرجم کنه. اول از کنار مغازه رد شدنی گفتم واااای عاشق کیفه شدم اونم گفت خب بخر.. سری بعدی گفتم باید چن تا لباس زیر خوشگل بخرم، اونم چون باب میلش بود با کمال میل پولشو داد بدون اینکه بخوام. دیگ همینطوری ادامه دادم.
آرزو کردم خدا را گوهری/ سالم و زیبا نگارین اختری / بر سرم او ریخت یکدنیا گهر/ داد ما را او ز رحمت دختری 🫀💓 تیکر برای تولد یک سالگی نور زندگیمونه😍
بگو فلان چیزو دیدم قشنگ بود خوشم اومد یا عکس لباسی چیزی بفرس بگو بنظرت این خوبه من با این ترفند شروع کردم اخرش شد من فلان چیز میخوام دیدم تبدیل شد به میخوام
بجای اینکه کفشتو با لباست ست کنی حرفتو با عملت ست کن☺