2789
عنوان

قرمه سبزی

164 بازدید | 14 پست

خانما قرمه سبزی چطوری درست میکنید خوب در میاد.؟مال من همیشه خوب نمیشه

منم مامان شدم بلاخره...۱۵ اسفند تستم مثبت شد...😍..۱۷ اسفند تیتر بتا مثبت..۲۶ آبان بغلش گرفتم دخترمو 😄😍چ روز خوبی بود ‌‌‌...انشالله قسمت همه منتظرا

کسی هست ایا

منم مامان شدم بلاخره...۱۵ اسفند تستم مثبت شد...😍..۱۷ اسفند تیتر بتا مثبت..۲۶ آبان بغلش گرفتم دخترمو 😄😍چ روز خوبی بود ‌‌‌...انشالله قسمت همه منتظرا

باید سبزیش خوب باشه 

👈زمان زیادی گذشت که... فهمیدم بى تفاوتى بزرگ ترین انتقامه... دلخوری و ناراحتى از میزان اهمیته...! هرکی زبونش نرمه دلش گرم نیست... هرکی اخلاقش تنده، جنسش سخت نیست... و جنگ کردن با خیلیا اشتباهه محضه!

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

آب زیاد نریزید توش

مزه قرمه سبزی هم ب خوب جا افتادنشه

یه بارم ک بره تو یخچال و برمگرده 

عالی میشه

ماه هاست دنیا دارد ضدعفونی می شود                                                       گویی مهمان ویژه ای  در راه است ....

سبزیشو خوب تفت بده

اگه گل بودم حالا شبو روز خارم بدون تو بدون تو    جمادی الاول خاص جذاب    😎طُ” ♥️ قَشَنگ تَرین تیترِ زِندِگےِ مَنی ♥️میگن اگه دیدی خدا همه ی در و پنجره هارو بسته گلایه نکن شاید اون بیرون باد و طوفان سختی باشه.و خدا هیچوقت بد بنده هاشو نمیخواد .پس امیدت به خدا باشه❤پسرم❤نا رفیقا از زندگیم حذف میشن 💜💯☝️My Love Is💞 Mehri💞

خانومای کدبانو نمیخاید از هنراتون به بقیه هم یاد بدین؟

بگین واسه تمیز کردن وسایل  خونه از چه چیزایی استفاده میکنین؟

واسه زیبا کردن خونه تون چه چیزایی تو دکور گذاشتین؟

هرچند وقت یکبار جاهای مختلف خونه مث کابینتا یخچال گاز سرویس بهداشتی تمیز میکنید؟

جاروبرقی وگردگیری چطور؟

https://www.ninisite.com/discussion/topic/2101440/خونه-زیبای-من?page=1

خانما کسی میدونه چطوری میشه قرمه سبزی رنگش سبز خوش رنگی بشه؟!

آخه من سبزی رو سرخ میکنم که خوشمزه بشه ولی رنگ خورش سیاه میشه خودم دوست دارم ولی شوهرم میگه چرا رنگشون سبز نیست😞

الحمدالله❤

من اول سبزیشو سرخ میکنم میزارم کنار. دو سه تا پیاز تفت میدم با روغن وقتی طلایی شد گوشت رو بش اضافه میکنم زردچوبه و یکم ادویه میزنم بعد لوبیا چیتی که شسته شده رو بهش اضافه میکنم بعدش نصف قاشق رب میزنم و یکم فلفل سیاه بعد سبزی سرخ شده رو به اونا اضافه میکنم و باهم هم میزنم بهد از ۱دقیقه آب جوش میریزم رش و دره قابلمه یا زودپزمو میبندم  وقتی گوشت و لوبیاش یکم پخت لیموهامو اضافه میکنم

خدایا شکرت

ممنون از همتون حالا باز درست کنم ببینم چ میشه