2777
2789
عنوان

خونه زیبای من

6679 بازدید | 65 پست

یه خونه زیبا و مرتب باعث آرامش افراد خونه میشه  

اگه خونه ات همیشه تمیز و مرتب و زیباست  

بیا تو این تاپیک و بگو واسه زیبایی و تمیزیش چه کارهایی انجام میدی؟

یا اگه دوس داری خونه ات زیبا باشه و نمیدونی باید چیکار کنی بیا اینجا و مشکلتو بگو  

تا ایده های خوب واسه یه خونه زیبا و پراز آرامش رو با هم به اشتراک بذاریم  

در کنار اینکه این کار به شما ارامش ذهنی و فکری می رسد، رفت و روب باعث کاهش استرس نیز در بدن شما می شود. این کار باعث می شود تا شما از محیط اطراف دور باشید و بیشتر ذهن خودتان را معطوف به یک کار کنید و همین استرس را از شما دور می کند. همچنین تمیز کاری می تواند یک ایده خوب برای دور شدن از فشار کاری روزانه است و می توانید روزانه پس از تمام شدن کار و برگشتن به خانه مقداری نیز تمیز کاری کنید.

لاغر شوید:

در کنار این که مواردی در مورد آرامش و کاهش استرس با تمیز کاری دانستیم این را نیز بدانید که تمیزکاری می تواند به شما در لاغر شدن نیز کمک کند. با تمیز کاری کردن میزان متابولیسم بدن شما افزایش پیدا می کند. این نکته را در نظر داشته باشید که بهتر است حداقل 20 دقیقه در هفته این کار راانجام دهید

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

من همیشه سینک و گازمو برق میندازم.😍

خودم مرتبم نمیدونم با شلختگی شوهرم چکار کنم البته الان خیلی بهتراز قبل شده خیلی چیزارو یاد گرفته

خانوادش ب شدت کثیف و شلختن هیچی ب اینا یاد ندادن

من خیلی به تمیزی توی یخچال حساسم.کابینتام تمیزن و چن ظرفه بسته لندی گرفتم بذا دیته بندیه وسایله کابینت.سینکم همیشه میشورم و بعد با دستمال پاکشون میکنم

تقدیم به یگانه مادرشوهرم.وقتی اومدی نفهمیدم کی اومده وقتی رفتی فهمیدم کی رفت...😜

مشکلم اینه که از زیر قرنیز ها مورچه میاد بیرون 

وا این که شوهرم هرجا دراز میکشه یا سرشو بذاره اونجا پر مو میشه   

کف اتاق خوابمون همیشه پر مو هست مال من خیلی کمتر مال شوهرم خیلییییییییی بیشتر 

من رنگ مبلام روشنه کف خونم سرامیک سفیده همیشه پر از مو و مورچه 

اشپز خونه تمیز به من خیلی انرژی مثبت میده همیشه اول هرچی ظرف باشه میشورم سینگو گازمم تمیز میکنم میرم پذیرایی گردگیری میکنم اتاق خوابم اگ لباس رو زمین باشه تمیز میکنم بعد همه جاروجاروبرقی میکشم بعدگلامواب میدم حیاطوجارومیکنم میام باخیالع راحت میرم توگوشی یا فیلم میبینم😄😄

.                             

من خودم دوتا بچه دارم و خیلی نمیتونستم به خونه زندگیم برسم

یه روز وقت میکردم خیلی به خونه میرسیدم باز ممکن بود بعضی روزام که همه جای خونه انگار بمب منفجر کرده بودن

تا اینکه برنامه ریزی کردم وکارامو رو برگه چسبوندمو به یخچال زدم

منم بعد دوهفته میخوام خونمو تمیز کنم ولی نمیدونم از کجا شروع کنم😭😭😭😭

خدایاخودت حافظ نی نیم باش میدونی که چقدر تااینجاسختی کشیدم  پسرنازم برای لمس دستات لحظه شماری میکنم😍انشالله همه منتظرا بزودی دلشون شادشه🌹
 مشکلم اینه که از زیر قرنیز ها مورچه میاد بیرون  وا این که شوهرم هرجا دراز میکشه یا سرش ...

برا مورچه ها دارچین بریز جلو لونشون شنیدم تاثیر داره.

برای مو هم مجبوری همش جارو بکشی یه شونه مخصوص هم داشته باش برای جمع کردن مو از فرش و مبل.

برا ریزش موی همسرت یکم سبوس برنج اسیاب کن با تخم مرغ محلی و روغن محلی قاطی کن بذار سرشون سه چهارساعت بمونه بعد بشورن.خیلی خوبه.ریشه مورو قوی میکنه🌹