سلام بچهها. من ی پسر هشت و نیم ماهه دارم. زایمان سختی داشتم و از بعد زایمان شیرخوردن پسرم برام کابوس شده بود. چون شیر نداشتم تا چن روز. پسرم سه روزگی قندش افتاد و اورژانس اومد و بماند ک چ استرسی بهم وارد شد. بعد ازون مادرشوهرم گفت با قطره چکون و گاهی شیشه ب بچه شیر خشک بدین. تا اینکه بعد از چن روز شیر داشتم. همیشه حس میکردم شیرم کمه. و وایم کابوس بود. پسرمم از همون اول خیلی بد شیر میخورد. گاهی اصلا یک سینه رو قبول نمیکرد. شیرخشک کمکی رو گاهی وقتا ک بیرون بودیم یا مهمونی بهش میدادم گ اونو خیلی بهتر دوس داشت. تا ۷ ماهگی شیر خودمو میخورد هرچن با اذیت و گاهی ادا در میاورد. خلاصع من حسرت اینکه ی شیر درست بخوره از نوزادی داشتم. شبا هم شیر من سیرش نمیکرد و دائم بیدار میشد تا موقع دندون دراوردن شد و بی اشتها شد حسابی منم وعده های شیر خشکشو مجبور شدم زیاد کنم. چون داشت ضعیف و لاغر میشد. تا اینکه سینه مو پس زدو دیگه نمیخوره. منم حسرت ی شیر دادن ب بچه ام و ترس از کنایه ها و منتای بقیه ک تو شیرخشک دادی و بچه سینه رو پس زد. خیلی حالم بده الان و حس افسردگیدارم
خودت خوب غذا می خوری ! ببین اینا همش از نداشتن تجربه اس اگر مادر غذاهای مقوی بخوره خوب هم بخوابه شیرش عالی می شه ! اطرافیان باید کمکش کنن شما یه مدت ماهیچه و گردن و و کباب و برنج بخور غذاهای مقوی بخور ببین چه طوری می شه شیرت
این که دوست داشتی بچتو شیر بدی یه حس غریزی و مادرآنه است،بهت حق میدم منم این روزا رو گذروندم،ولی الان با خودم میگم چرا من به بچم گاهی شیر خشک نمیدادم که هم راحت تر بخوابه هم خوب وزن بگیره،بهت نصیحت میکنم حرف بقیه رو به پشیزی نگیر،برا خودت زندگی کن نه بقیه،اونا که جای تو نبودن که چه سختی کشیدی بخاطر اینکه ب
میشه همگی از خدا بخواهید، که کمک کنه ما عید سال ۹۹تو خونه خودمون باشیم.ممنون
سلام گلم استرس براچی خو اهر خیلی از مادرا شیر ندارن مجبورن به بچه شون شیر خشک بدن خداروشکر خیلی از نی نی ها باشیر خشک بزرگ شدن وهیچ مشکلی ندارن بجای نگرانی مادر شادی برای بچه ت باش
همه اینا رو امتحان کردم. خواب کافی ک اصلا نداشتم چون پسرم اصلا خواب نداشت. تا قبل شیر خشک دادن
خب مال همونه باید بدی کسی بچه رو نگه داره و شما چند ساعت بخوابی و یا تا بچه خوابید باهاش بخوابی و آرامش داشته باشی استرس شیرتو کم می کنه خوب هم بخوری کمک نداری ؟
چقد خودتو اذیت کردی.من از همون بیست روزگی شیر خشک دادم دخترم.خیلی هم راحت بود .همیشه هم سرحال و پر اشتها و تپل مپل بود.کی چی میخواد بگه؟اصلا به بقیه چه.انقد ازین شیر خشک بد میگن بیچاره مادرایی که مجبورن عذاب وجدان میگیرن.والا از خیلی جهات از شیر مادر بهتره
میترسم بگن شیر مادر نخورد و... با اینکه خودم از همه بیشتر دوس داشتم ششیر بدم ب بچه
خب واسه چی میترسی عزیزم آخه ؟؟؟!! به اونا ارتباطی نداره...مادر بچه شما هستی و شرایط خودت و بچه تو بهتر میدونی..دلیل اینکه شیر خودتو نخورده واسه خودت روشنه و کافیه..نیازی نیست به کسی جواب پس بدی..ول کن بابا...به حرفای صدتا یه غاز مردم توی هیچ زمینه ای اهمیت نده...
دست کدوم غزل بدم نبض دل عاشقمو ...پشت کدوم بهانه باز پنهون کنم هق هق مو...