2777
2789
منم نداشتم 😂همش استرس داشتم عهه چرا من لکه بینی ندااارم بعد فهمید خوب نیس 

انشاالله نی نی سالم و سلامت بیاد بغلت...برای منم دعا کن😘😘😘

وزن قبل بارداری:۶۳🙂.وزن زایمان:۸۶😓وزن فعلی:۷۱🙃وزن فعلی:۷۰وزن فعلی:۶۷۳۰۰ وزن هدف:۶۰😎من میتونم بازم خوش هیکل شم😍پسر قشنگم خیلی خوش اومدی ب زندگیمون ❤ 💖😍😍😍😍پسر قشنگم اسفند۹۸‌ اومد‌ بغلم💕💕💕

آزمایش خون بعد از چند روز تاخیر باید رفت؟ ؟🤔🤔

وزن قبل بارداری:۶۳🙂.وزن زایمان:۸۶😓وزن فعلی:۷۱🙃وزن فعلی:۷۰وزن فعلی:۶۷۳۰۰ وزن هدف:۶۰😎من میتونم بازم خوش هیکل شم😍پسر قشنگم خیلی خوش اومدی ب زندگیمون ❤ 💖😍😍😍😍پسر قشنگم اسفند۹۸‌ اومد‌ بغلم💕💕💕

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نگران اصلن نباش یه چای زعفرون درست کن بخور تا شب پریود میشی خیالت راحت نگرانم اصلن نباش عزیز خاهر

واااای مرسی عزیزم،الان پا میشم درست میکنم،فدات بشم ک دلگرمی میدی،بی بی نزنم؟

فکر نمیکردم بشه شد خداشکر خداشکر خداشکررر...#لیتو
انشاالله نی نی سالم و سلامت بیاد بغلت...برای منم دعا کن😘😘😘

مرسی عزیزم ممنون 😘انشالله  شماهم هرررچی از خدا میخوای بهت بده و همه چی خوب پیش بره

تو حق نداری ب چیز های منفی فکر کنی ...تو از جنس خدایی   و خدا سرشار از انرژی مثبته                                          لبخند بزن دوستم :)            
نگران اصلن نباش یه چای زعفرون درست کن بخور تا شب پریود میشی خیالت راحت نگرانم اصلن نباش عزیز خاهر

چایی زعفرون چ جوری درست کنم؟؟؟😊😛

واااای مرسی عزیزم،الان پا میشم درست میکنم،فدات بشم ک دلگرمی میدی،بی بی نزنم؟

خدانکنه نه عزیزم بیبی نزن وقتی رابطه نداشتی بعدم بکارت داری هنوز دلیلی نداره بیبی بزنی فقط استرس نده له خودت مطمئن باش که نیس اگرم یه روز عقب انداختی اصلن نگران نباش میاد پریودیت

خدایا شکرت
خدانکنه نه عزیزم بیبی نزن وقتی رابطه نداشتی بعدم بکارت داری هنوز دلیلی نداره بیبی بزنی فقط استرس نده ...

اخیییشش اره ندارم،ایشاللع خونه خودم،واای چ خوبی توووو

چایی زعفرون چ جوری درست کنم؟؟؟😊😛

یه دره زعفرون بریز تو لیوان با اب جوش یذره هم چایی که دم کردی بریز ولی بیشترش زعفرون باشه بعدم نبات بنداز نوش جان کن فقط عزیزم خیلی زیاد زعفرون نریزی

خدایا شکرت
یه دره زعفرون بریز تو لیوان با اب جوش یذره هم چایی که دم کردی بریز ولی بیشترش زعفرون باشه بعدم نبات ...

نصفه ق چای خوری ریختم،باشه پس  ایشالله راهش باز شه خخخـ

ممنون عزیزم

مرسی عزیزم ممنون 😘انشالله  شماهم هرررچی از خدا میخوای بهت بده و همه چی خوب پیش بره

فدای شما 😘😘😘

عزیزان منم باید جمعه پریود میشدم تا الان نشدم من مدروکسی پروژسترون میخورم هرماه دوروز بعد تموم شدن قرص پریود میشدم ولی این ماه نشدم بی بی زدم امروز منفی بود.چقد امکانش هست باردار باشم؟

دل بی تو به جان آمد/وقت است که باز آیی                 اللهم عجل لولیک الفرج