2777
2789
سلام ببخشید همه این لک لانه گزینی رو دارن؟؟؟من امروز ۵روز از موعدم گذشته...س ماه هم اقدامم ماهای قبل ...

نه عزیزم لک لانه گزینی رو همه نمیبینن نکران نباش تو که 5روز صبر کردی دو روز دیگم صبر کن بعد بیبی بزن که جوابش دیگه صدرصدی باشه چون رو بیبی نوشته یه هفته بعد از پریودی که عقب افتاد نزن الان  مثل من نخوره تو پرت خخخ 

خدایا شکرت

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اره بیبی بزن احتمالا هستی😍

انشااالله دعام کنید😘😘

وزن قبل بارداری:۶۳🙂.وزن زایمان:۸۶😓وزن فعلی:۷۱🙃وزن فعلی:۷۰وزن فعلی:۶۷۳۰۰ وزن هدف:۶۰😎من میتونم بازم خوش هیکل شم😍پسر قشنگم خیلی خوش اومدی ب زندگیمون ❤ 💖😍😍😍😍پسر قشنگم اسفند۹۸‌ اومد‌ بغلم💕💕💕
آهان.. .آخه از خیلی ها شنیدم دارن ولی من ن استرس دارم گفتم شاید باید همه داشته باشن تا نشون بده بارد ...

منم نداشتم 😂همش استرس داشتم عهه چرا من لکه بینی ندااارم بعد فهمید خوب نیس 

تو حق نداری ب چیز های منفی فکر کنی ...تو از جنس خدایی   و خدا سرشار از انرژی مثبته                                          لبخند بزن دوستم :)            
چندم اقدام تست زدی میگن حداقل باید دو هفته بشه یا روز پریودی اگ پری نیومد بازم نشون نمیده باید ی هفت ...

من با امروز سه روزه عقب انداختم تا اخر هفته صب میکنم اکه پریودنشدم انشاالله میرم ازمایش

خدایا شکرت
نه عزیزم لک لانه گزینی رو همه نمیبینن نکران نباش تو که 5روز صبر کردی دو روز دیگم صبر کن بعد بیبی بزن ...

چشم ممنونم انشاالله ب زودی برای شمام مثبت بشه....😘

وزن قبل بارداری:۶۳🙂.وزن زایمان:۸۶😓وزن فعلی:۷۱🙃وزن فعلی:۷۰وزن فعلی:۶۷۳۰۰ وزن هدف:۶۰😎من میتونم بازم خوش هیکل شم😍پسر قشنگم خیلی خوش اومدی ب زندگیمون ❤ 💖😍😍😍😍پسر قشنگم اسفند۹۸‌ اومد‌ بغلم💕💕💕
خیلی استرس دارم این دومین باره ک اینجوری میشه،خدارو شکر اره منم خیالم راحته اما همون ی درصدشو میترسم ...

نگران اصلن نباش یه چای زعفرون درست کن بخور تا شب پریود میشی خیالت راحت نگرانم اصلن نباش عزیز خاهر

خدایا شکرت